– Kjære alle hjelpere, takk for alt dere har bidratt med så langt. Dessverre har vi heller ikke i dag sett noe til pappa Ingvald.

Dét skriver Marianne Tjørnhom på Facebook-gruppen «Leteaksjon etter Ingvald Tjørnhom» lørdag ettermiddag.

Dessverre har vi heller ikke i dag sett noe til pappa Ingvald

Regn og vind

Den planlagtem private leteaksjonen i Knaben-heiene lørdag foregikk i regn og vind, og Ingvald Tjørnhom ble som nevnt ikke funnet.

Det er nå to uker siden den turvante kvindølen dro ut på dagstur på Knaben om formiddagen søndag 28. oktober. Da han ikke kom hjem til avtalt tid ble han meldt savnet søndag kveld. Siden har store letemannskaper vært i sving i flere omganger.

Nytt søk neste helg

Marianne Tjørnhom informerer de mange medlemmene - omlag 1.300 - av Facebook-gruppen om at det røffe været gjør at det ikke planlegges organisert søk søndag.

– Neste helg er det meldt bedre vær, og vi håper å få til noen gode søk fra 16.—18. november hvor vi organiserer. Dersom noen velger å gå ut i mindre grupper i dagene som kommer og på eget initiativ, så er det fint om dere bruker GPS med sporlogg på og gir oss mulighet til å laste ned loggen ved leilighet, opplyser hun.

Neste helg er det meldt bedre vær, og vi håper å få til noen gode søk fra 16.—18. november hvor vi organiserer

Tirsdag ble det opprettet en innsamlingsaksjon for å skaffe penger til søk etter Tjørnhom ved bruk av helikopter. Innsamlingsdelken som foregår via spleis.no er lørdag oppe i omlag 110.000 kroner. Aksjonen via bidrag til en «ordinær» bankkonto kommer i tillegg.

Mange hundre frivillige har deltatt i letingen etter den savnede kvindølen. Foto: Cecilie Nilsen
Ingvald Thørnhom var både tur- og fjellvandt. Foto: Tom Arild Støle
Foto: Cecilie Nilsen