– I dag har det dreid seg om søk først og fremst med politiets hundepatrulje i det aktuelle området. I tillegg har vi undersøkt flere hytter i det aktuelle fjellområdet sør for Knaben. Vi har hatt veldig god hjelp av mange frivillige privatpersoner gjennom dagen, som har hjulpet med å sjekke egne hytter og andres hytter, opplyser operasjonsleder Linn Andresen i Agder politidistrikt til Kvinesdal24 ved 15-tiden onsdag.

Også onsdag har leteforholdene vært krevende, med mye dårlig vær.

I en pressemelding politiet sendte ut tirsdag kveld opplyses det at den savnede er 79 år gamle Ingvald Tjørnhom. De har valgt å frigjøre navnet i samråd med familien, i tilfelle noen har sett mannen i området.

Tjørnhom kom ikke hjem til avtalt tid søndag og ble derfor meldt savnet av kona. Det ble iverksatt leteaksjon, og store mannskaper har siden da lett etter mannen, uten hell.

Tjørnhom har vært en aktiv mann innen idrettslivet i Kvinesdal, og ble blant annet i 2012 hedret med kommunens kulturpris.

– Dersom noen har sett den savnede, ønsker politiet informasjon, og det bes om at det tas kontakt med politiet på telefonnummer 02800, opplyser operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt ved 21-tiden tirsdag.