Det forteller daglig leder i Dalane Event, Sigbjørn Hofsmo.

Lørdag 8. februar tar det, nesten bokstavelig talt, fyr i teltet i Banken Arena i Kvinesdal, med inntil fem timer med livemusikk.

– Det ser ut til at publikum setter pris på konseptet. Billettsalget så langt har gått over all forventning. Nå ser vi frem til et godt samarbeid med lokale krefter i Kvinesdal IL, for å få arrangementet i land, understreker Sigbjørn Hofsmo.

Billettsalget så langt har gått over all forventning

Mange henvendelser

Han påpeker samtidig at de har fått mange henvendelser fra gjester fra Lister-regionen, men også fra folk i Rogaland- og Kristiansand-området.

– Det vil bli satt opp busser fra Rogaland i vest og Kristiansand i Øst. Erfaringene fra fjorårets arrangement var gode og vi har stor tro på at dette vil bli nok en kjekk kveld i Banken Arena, sier Hofsmo, som tilføyer at:

– Det at arrangøren også får med et lokale band er veldig bra, og Dry County er en personlig favoritt. Bon Jovi-tribute i Banken Arena tror jeg blir veldig bra.

Det at arrangøren også får med et lokale band er veldig bra

Bygderamp og andre låter fra Rotlaus blir å høre i Kvinesdal i begynnelsen av februar. Foto: Rotlaus

– Den tredje store

Arrangøransvarlig i Kvinesdal IL, Bjørn Morris Egeland, setter stor pris på at Banken Arena blir valgt som konsertsted.

– Dette blir den tredje store konserten vi huser i hallen. Vi har gjort oppgraderinger og tilrettelagt for slike arrangementer, sier Egeland.

Rotlaus

Når det gjelder Rotlaus så snakker vi her om et band fra Ørsta, som ifølge arrangøren har etablert seg som et av landets mest ettertraktede liveband.

– For eksempel så seilte debyplata «Bygderamp» rett inn på toppen av VG-lista. Ørsta-bandet Rotlaus har på kort tid etablert seg som et av landets mest ettertraktede og omreisende liveband, forteller Hofsmo.

Kvinesdals Dry county blir omtalt som et dyktig tribute-band. Foto: Dry County

Dry County

Dry County fra Kvinesdal omtaler arrangørene som Norges beste Bon Jovi-tribute.

– Med sine stilsikre versjoner av slagerne til New Jerseys rockelegender har bandet opptrådt flere ganger på Norway Rock Festival, og spilt en rekke konserter omkring på Sørlandet og Stavanger-regionen, sier Hofsmo, som håper på stinn brakke.

Med sine stilsikre versjoner av slagerne til New Jerseys rockelegender har bandet opptrådt flere ganger på Norway Rock Festival.