– Tallene fra stevnet viser at vi hadde en økning i kollekter på godt over 50 prosent fra stevnet i fjor, sier administrativ leder i Troens Bevis Verdens Evangelisering, Glenn Tønnessen til avisen Agder, som først omtalte saken.

Totalt med både kollekt og økte faste gaver gjennom året, samt kinoforestillingen «I can only imagine» kommer inntektene på sommerstevnet på i overkant av to millioner kroner, ifølge Tønnessen. Det er en økning på rundt 30 prosent.

I tillegg var campinginntektene omtrent som fjoråret og man regner med litt økning i kiosksalget, men de siste tallene er ikke klare.

Den nye bokhandelen til Hermon forlag omsatte dessuten for 1,2 millioner kroner under årets stevne - en økning på rundt 20 prosent.

Av enkeltkollekter gikk den første - på åpningsmøtet - til den nye møtehallen som i år har fått et solid ansiktsløft. Det ble da samlet inn 100.000 kroner i gave og 103.000 kroner i faste årsgaver til hallprosjektet.

Tønnessen anslår at antall besøkende er på mellom 7.000 og 8.000 personer gjennom stevneuken. Kveldsmøtene er best besøkt og hadde i år et snittbesøk på 1.200 personer - mot 1.000 i fjor. Barneleirene «Planetene» samlet i år 750 barn og unge. Det er en nedgang fra 800 i fjor.

Troens Bevis har for 2018 et årsbudsjett på 41 millioner kroner - 4,7 millioner lavere enn i fjor. Det skyldes blant annet at Miracle Channel er skilt ut som egen virksomhet, som Kvinesdal24 tidligere har omtalt.