Det sier Hege Storhaug, som av mange er blitt stemplet som innvandringsfiendtlig og rasist.

– Denne stemplingen har pågått i over 20 år. Det er klassisk når man ikke har motargumenter, sier Storhaug og legger til:

– Jeg mener dette har vært med på å ødelegge rasismebegrepet. Til og med islamske innvandrere opplever å bli kalt rasister.

Til og med islamske innvandrere opplever å bli kalt rasister.

Les også:

Den polariserte debatten viser seg raskt når saker fra Human Rights Service (HRS), og andre alternative medier, legger ut saker på sosiale medier.

– Hva tenker du om debattene som gjerne tar helt av i kommentarfeltene?

– Jeg mener det ofte kommer på et helt nedrig nivå. Jeg vrenger meg når jeg leser kommentarfeltene - både på egen og andres sider. Vi ser det samme nedrige nivået i kommentarfeltet både på vår side og alle andres sider, som VGs og Dagbladets kommentarfelt, sier Storhaug.

Jeg vrenger meg når jeg leser kommentarfeltene.

Hun sier at kommentarene på HRS sin side er forhåndsmoderert. Utfordringen kommer når saker teases på Facebook.

– Der har vi 42.000 følgere - vi har ikke sjanse til å overvåke kommentarfeltene hele tiden. Men vi blir ofte varslet om enkeltkommentarer, og da går vi inn og fjerner.

– Hvorfor er det så vanskelig å debattere disse temaene?

– Jeg tror Europas imperialistiske skyldfølelse velter innover oss. Den politiske venstresiden har etter min mening brukt nedrige metoder for å stoppe debatten og legger til:

– Jeg var veldig rød da jeg var ung og nyutdannet. Jeg tror kanskje min styrke ligger i at jeg ikke kommer fra Blindern-segmentet. Jeg har diskutert feminisme og likebehandling av kjønn med mine muslimske venner i Pakistan. De tok meg i ørene og mente jeg måtte slutte å være så naiv. Men den dag i dag klarer vi ikke ta denne debatten i Norge, avrunder Storhaug.

Den dag i dag klarer vi ikke ta denne debatten i Norge.