Under utarbeidelse av holdningsendringskampanjen «Kjør me ved» kom det frem at ungdommene i Kvinesdal savnet en plass å være hvor de kunne mekke på bil og spinne i lovlige former.

Kommunes politiske ledelse ønsker å etablere et samarbeid med NMK Kvinesdal som har fasiliteter på Nedre Kvinlog hvor man ser på muligheten til å imøtekomme ungdommers ønske om «Ein plass å ver». NMK har utarbeidet et tilbud om nytt klubbhus samt asfaltert plass og spinneområde. Det er planlagt at klubbhuset skal ha en funksjon som holdningsendingsarena for trafikksikkerhets arbeid hos ungdommer.

«En plass å vèr»-arbeidsgruppen hadde nylig arbeidsmøte for å utvikle driftskonsept og investeringer, samt lage avtaler mellom Kvinesdal kommune og NMK Kvinesdal. På arbeidsmøtet ble sett på utredninger av flom og skred for å «friskmelde» NMKs område på Nedre Kvinlog. Andre ting som ble tatt opp var mulighet for miljøarbeider når «En plass å vèr» har aktivitet og utstyr til prosjektet. Videre tenkes det at det kan være temadager på «En plass å vèr», for å sikre at prosjektet blir et trafikksikkerhetsprosjekt, og ikke bare en fritidsarena. Et konkret driftskonsept ble ikke utarbeidet i dette arbeidsmøtet.