– Det stemmer at jeg var der borte og trente med laget. Jeg fikk forståelse av at jeg var ønsket med videre, men det blir for langt å reise til trening og kamp. Når Kvinesdal i tillegg har fått på plass Steinar (Bjørnstøl, journ.anm.) som trener sammen med Tore (Haukali Hansen, journ.anm.) så synes jeg det er veldig spennende og noe jeg vil være med på. Jeg tror vi kan slå godt fra oss denne sesongen, sier Hansen til Kvinesdal24.

Eikeland fortsetter?

Hansen hadde en strålende sesong og endte til slutt på 14 scoringer og ble med det lagets toppscorer i 4. divisjon. Neste år har han ambisjoner om å levere en minst like god sesong.

– Kan jeg score 14 mål for et lag som så vidt holder seg, bør jeg kunne levere godt neste år også. Da tror jeg vi kan kjempe høyere opp på tabellen om vi får noen forsterkninger inn.

Årets spiller i Kvinesdal, Rolf Eikeland, sier til Kvinesdal24 at han også heller mot videre spill i klubben.

– Vi var utrolig gode etter ferien, så alle pilene peker oppover i klubben. Sånn det ligger an nå, kan jeg tenke meg å fortsette.

Eikeland er også ønsket tilbake i Lyngdal.

– Jeg kommer nok til å ta en prat med den nye treneren. Men ut i fra det jeg hører og leser tror jeg Kvinesdal får et like godt lag.

Vil ha Egeland tilbake

Kvinesdal24 vet at Johannes Toft også er ønsket i Kvinesdal. Midtbanespilleren fra Lyngdal som spiller for Hægebostad har ikke bestemt seg for hvor han spiller neste sesong.

– Akkurat nå står det mest mellom Lyngdal og Hægebostad. Men jeg utelukker heller ikke Kvinesdal. Jeg må tenke litt, sier han.

I Kvinesdal er også Kjell Andre Egeland ønsket tilbake. 17-åringen ble spådd å få en strålende sesong i 4. divisjon, men fikk det ikke helt til og meldte overgang til Flekkefjord i sommer for å få fart på karrieren. Kvinesdals nye trener Steinar Bjørnstøl har stor tro på teknikeren og håper han melder overgang tilbake igjen.

– Han er en spillertype som jeg liker veldig godt med godt fot og utrolig god teknisk. Selvfølgelig ønsket vi å ha de beste kvindølene på vårt lag, så ja, han er ønsket tilbake, sier Bjørnstøl.

– Kjell Andre er en spiller vi ønsker å ha med videre. Så vi håper han fortsetter, sier Flekkefjords assistenttrener, Ole Tom Røynestad.

Kvinesdal lyktes ikke i å få en kommentar fra Egeland mandag kveld.

Hard kamp om spillerne

Bjørnstøl legger ikke skjul på at det er tøff kamp om spillerne i Lister.

– Spillermarkedet er jo ikke enormt, så det er klart at med så mange jevne lag så er det tøft å få inn mange spillere. Jeg tror alle klubbene i Lister har sendt brev på flere spillere, sier han.

Røynestad i Flekkefjord bekrefter at det er tøff kamp om spillerne. Selv kan han være svært fornøyd med at nøkkelspillerne Asle Liland, Runar Hansson og Svein Terje Sinland alle fortsetter tross interesse fra MK.

– Vi håper også at det kommer noen spillere til inn, men det er ikke lett, sier Røynestad.

I tillegg til flere spillere inn, jobbes det etter det avisen kjenner til med å forsterke trenerteamet ytterligere.