– Jeg har fått signaler om at jeg vil få spille en del, og det er selvsagt noe jeg har lyst til. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier det 17 år gamle fotballtalentet til Kvinesdal24.

Slik jeg har sett Flekkefjord har de en spillestil som jeg kanskje passer bedre inn i.

Teknisk spiller

Søndag ble kvindølen klar for erkerivalen Flekkefjord.

– Jeg håper jo jeg får sjansen i lokaloppgjøret mot Kvinesdal 8. september. Da skal jeg vise dem, humrer Egeland.

Han legger ikke skjul på at han føler at han ikke fikk den spilletiden han fortjente i moderklubben, og ble enig med Kvinesdal om en overgang til 4. divisjonskollega Flekkefjord.

– Jeg er en teknisk spiller som liker å spille ball. Slik jeg har sett Flekkefjord har de en spillestil som jeg kanskje passer bedre inn i, sier Kjell André Egeland.

Flekkefjord-trener Øyvind Maude Nedland er glad for å ha forsterket en ellers tynn stall.

– Kjell André slet litt med å ta seniornivået i Kvinesdal. Vi har håp om at et miljøskifte og nye impulser kanskje skal kunne få fram det store potensialet han har, sier Maude Nedland.

Vi ønsker ham lykke til i Flekkefjord, og håper han kan få mer spilletid der og komme skikkelig i gang.

– Vinn-vinn

Før sesongen antydet Kvinesdal-trener Thomas Gilbertson at den teknisk begavede midtbanespilleren kunne bli en av 4. divisjons beste spillere denne sesongen.

Det har imidlertid ikke gått helt slik. 17-åringen har slitt med å få spilletid for de mørkeblå.

– I den situasjonen vi er i, der vi har mistet mange spillere siden vårsesongen, samtidig som han har slitt med å få spilletid, kan dette være en vinn-vinn-situasjon for både oss og Kjell André, sier Maude Nedland.

Kvinesdal-trener Thomas Gilbertson synes det er leit at Egeland ikke klarte å slå gjennom under hans vinger.

– Det er veldig dumt både for oss og for ham. Men vi ønsker ham lykke til i Flekkefjord, og håper han kan få mer spilletid der og komme skikkelig i gang, sier Gilbertson.

Debuterer tirsdag?

Det er ikke utenkelig at Kjell André Egeland starter for Flekkefjord i tirsdagens bortekamp mot Søgne.

Flekkefjord, som like før sommeren ledet 4. divisjonstabellen har hatt en laber poengfangst etter ferien, og sliter i tillegg med småskader.

– Vi kommer nok til å bruke ham mest som indreløper eller kantspiller. Angående kampen mot Søgne så må vi nesten se det an fram til kampstart, men det kan godt hende at han er i startelleveren, forteller Øyvind Maude Nedland.

Han ser på kampen mot Søgne som kanskje en av de tøffeste så langt i høst.

– Søgne har fått tilbake mange spillere som har vært ute med skader. Det er et lag som kommer til å plukke mange poeng utover høsten, mener Flekkefjord-treneren.