Kvinesdal kjemper hardt i Mandal, men måtte seg slått 2–1 i et grusomt vær i Mandal.

– Jeg tror aldri jeg har vært borti så dårlig vær under en fotballkamp tidligere. Det blåste sidelengs og det var ingen lagene som hadde mulighet til å spille fotball i det været. Det førte til at tilfeldigheter avgjorde kampen, sier avtroppende trener Thomas Gilbertson.

Scoringen som sikret MK opprykk til 3. divisjon kom etter 65 spilte minutter. Det var også MK som scoret først i oppgjøret etter 17 minutter, men Kvinesdal to minutter senere.

– Jeg er fornøyd med innsatsen til guttene i dag. Jeg føler vi hadde fortjent ett poeng.

Etter tapet mot MK ligger Kvinesdal under streken, men rykker sannsynligvis ikke ned likevel ettersom Start 2 og Donn (Donn allerede sikret, Start har fem poeng ned med to kamper igjen å spille) begge ser ut til å beholde plassen i 3. divisjon.

– Jeg er nesten 100 prosent sikker på at vi beholder plassen. Vi har to mail fra kretsen som sier at hvis begge lagene holder seg i divisjonen, rykker kun to lag ned fra 4. divisjon. Derfor vil jeg kalle det en god sesong av oss i vår første sesong i 4. divisjon.

Etter fem sesonger som trener, gir Gilbertson ansvaret videre foran neste sesong og vil konsentrere seg om å spille selv. Han mener den nye treneren, som fortsatt ikke er klar, bør starte spillerjakten raskt.

– Vi har en liten stall allerede i dag. Vi må ha minst 4–5 nye spillere på plass foran neste sesong.