Her gikk den gjeveste prisen som «Årets Ildsjel» gikk til Rino Lunde Kristiansen. Denne prisen går til en person som yter noe ekstra, og som er til stede stort sett hele tiden.

– I klubben er Rino Lunde Kristiansen kommer fra Hvaler/Fredrikstad og er kjent for å si «Det årnær sæ!» eller «Det årnær jeg». Han står i kiosk, er speaker, med i A-lagsapparatet, kjører buss, driver innkjøp for klubben og mye, mye mer, skriver styreleder Jan Rob i Kvinesdal IL i en e-post til Kvinesdal24.

Bjørn Morris Egenes tok imot årets spiller-prisen på vegne av Rolf Eikeland, som er på ferie. Her sammen med Camilla Løyning, som ble kåret til årets spiller på damelaget. Foto: Kvinesdal IL

Ellers ble Rolf Eikeland og Camilla Løyning kåret til årets spiller på henholdsvis dame- og herrelaget, og fikk begge utdelt et bilde som Nina Skjervik har tegnet av dem. Grunnet ferie var ikke Eikeland til stede på festen.

Daniel Vinningland og Sofia Kloster ble kåret til årets unge spillere. Foto: Kvinesdal IL
Christoffer Hansen ble årets toppscorer på herrelaget med sine 14 mål. Foto: Kvinesdal IL
Ane Svindland ble årets toppscorer på damelaget med 11 mål. Foto: Kvinesdal IL

Årets unge spiller på damesiden fikk til Sofia Kloster mens Daniel Vinningland fikk prisen på herrelaget.

Årets toppscorer på damelaget ble Ane Svindland med sine 11 mål mens Christoffer Hansen ble toppscorer på herrelaget med 14 mål.

Rolf Eikeland ble kåret til årets spiller på herresiden og fikk et bilde av seg tegnet av Nina Skjervik Foto: Nina Skjervik
Tegningen av Rolf Eikeland sammen med Agderpokalen. Foto: Kvinesdal IL
Camilla Løyning ble kåret til årets spiller på damelaget. Foto: Nina Skjervik