Røynestad, som opprinnelig er fra Kvinesdal, har vært engasjert i Flekkefjord FK i syv sesonger; de siste tre sesongene som hjelpetrener for A-laget. Mens hovedtrener Øyvind Maude Nedland blir trener i Hidra, går Røynestad til Kvinesdal.

– Kvinesdal har jo mye spennende på gang, og det jeg kan bidra med tror jeg passer bra i forhold til det klubben ønsker. Min rolle vil bli organisering, bilder, video, og det kanskje litt «kjedelige» som må gjøres rundt et A-lag, sier Ole Tom Røynestad.

Han legger ikke skjul på at han ble sjokkert da meldingen kom om at FFK hadde trukket laget i 4. divisjon.

– Jeg synes det som har skjedd er merkelig, tragisk og veldig leit, sier Røynestad, som fikk tilbud fra Kvinesdal IL på nyåret.

– Jeg ble spurt for et par uker siden, og jeg bestemte meg for å si ja til et engasjement i klubben på søndag, sier 49-åringen.

Ole Tom Røynestad går inn i et solid trenerteam, som fra før består av hovedtrener Tommy Tønnessen, manager Bjørn Morris Egenes og hjelpetrenerne Thomas Gilbertson, Jan Helge Rafoss, Jan Ivar Risnes og Johan Malm. Dette teamet erstatter Steinar Bjørnstøl og Tore Haukali Hansen som hadde treneransvaret for Kvinesdals 4. divisjonslag i 2019-sesongen.