– Det har ikke vært noen utvikling i saken i natt, sier operasjonsleder Therese Weisser til Kvinesdal24 litt før klokken 07.00 tirsdag.

– Så fort det er lys, vil vi starte opp søket igjen om noen timer, legger Weisser til.

Det er det samme som operasjonsleder Lars Hyberg fortalte Kvinesdal24 mandag kveld da det ble klart at letemannskapene måtte avslutte søket for kvelden som følge av værforholdene og letemannskapenes sikkerhet.

– Vi fortsetter letingen med uforminsket styrke, med det for øye at vi skal finne savnede. Han er beskrevet som en mann som er vant til å bevege seg ute, og selv om han ikke er kledd for å være ute lenge under disse værforholdene, kan det hende at han har funnet ly etter eller annet sted, sier Hyberg.

Operasjonslederen medga imidlertid at det i det aktuelle området ikke er så mange hytter å ta seg inn i.

Totalt mellom 50 og 60 personer, fra politiet, Hovedredningssentralen Sør-Norge, Røde Kors, Sivilforsvaret og andre frivillige har lett etter mannen som ikke kom hjem til avtalt tid søndag kveld.

– I utgangspunktet skal vi ha like stor styrke ut for å lete i dag, sier Weisser til Kvinesdal24.

Dersom været tillater vil politiet få bistand fra SeaKing-helikopter fra Sola til søk og fly inn søkemannskap inn i terrenget, opplyser politiet på Twitter klokken 08.30.