– Status er at han er savnet fortsatt. Vi kjører på med full styrke i letingen i håp om å finne ham i live, sier operasjonsleder Eivind Formoe i Agder politidistrikt til Kvinesdal24.

Ifølge en oppdatering fra politiet klokken 15.30 mandag fortsetter leteaksjonen for fullt med mannskap på bakken, i tillegg til at et Sea King redningshelikopter er i sving så lenge værforholdene tillater det. Politiet opplyser at mellom 60 og 70 mannskaper er i sving.

– Vi leter med håp om å finne vedkommende, opplyser politiet.

79-åringen skal ha vært på tur, og ikke kommet tilbake på tiden som var avtalt. Det var mannens kone som slo alarm. Politiet fikk melding klokken 19.30 søndag kveld. Mannen skulle ha vært tilbake før mørkets frembrudd.

Luftambulanse har også bidratt i søket etter mannen, i tillegg til Røde Kors og Sivilforsvaret, ifølge operasjonslederen. Det er så langt ikke gjort noe funn.

– Vi fortsetter å lete med store styrker så lenge det er området å lete i. Så får vi ta en vurdering på veien videre i ettermiddag når det mørkner, sier Formoe.

Etter det Kvinesdal24 kjenner til skal mannen ha oppgitt en rute for hvor han skulle gå søndagsturen sin. Søkene pågår hovedsakelig i disse områdene, som er sør for Knaben.

Mannen skal ha oppholdt seg på en hytte i området, men skal ha kjørt bil til stedet hvor han la ut på turen fra. Bilen er ifølge Øyvind Hægeland, operasjonsleder søndag kveld, funnet.