Fra og med 1. mars er Sverre Eftestøl regnet som pensjonist fra jobben som kulturskolerektor, og blir dermed komponist på heltid. Hvert år avholder Kulturskolen huskonsert på Kvinlog skule i februar. Eftestøl velger selv å holde sin avskjedskonsert der, sammen med sine elever, fordi han selv var elev på Kvinlog, i sine første skoleår.

– Sverre Eftestøl har vært ansatt i Kvinesdal kommune, først som musikklærer fra 1. august 1977 og siden som kulturskolerektor fra 1. august 1987. Det betyr at han har jobbet sammenhengende i Kvinesdal kommune i over 42 år og som kulturskolerektor i over 32 år, påpeker kultursjef i Kvinesdal, Jan Schou og tilføyer:

– Sverre sier ofte at han føler seg privilegert som har fått lov å jobbe med det han brenner for, med samme arbeidsgiver i alle disse årene. Kvinesdal kommune er evig takknemlig for den formidable innsatsen Sverre har lagt ned gjennom så mange år. Kommunen vil markere dette ved en senere anledning, sammen med kolleger i kulturskolen og kulturenheten, uttaler Schou.

Kvinesdal kommune er evig takknemlig for den formidable innsatsen Sverre har lagt ned gjennom så mange år