Lokaloppgjøret i andre serieomgang var underholdende og altså svært så målrikt.

Kvinesdal var best i store deler av kampen, men det var først i 2. omgang at målene kom. Etter at Lyngdal hadde ledet 2-0 kom kvindølene meget sterkt og scoret fire ganger, før Lyngdal pyntet på resultatet i sluttminuttet.

Viking-spiller Alf Kåre Tveit hadde spilt for både Lyngdal og Kvinesdal, og var i Kvinesdal for å se gamle lagkamerater i aksjon.

– Jeg synes Kvinesdal var best gjennom hele kampen. Da hjemmelaget fikk scoringer og ro i laget etter pause. spilte laget bra i perioder. 1. omgangen derimot var heller svak, men Kvinesdal kunne fort ha scoret 3-4 mål i den omgangen også, sa Tveit til Farsunds Avis etter kampen.

Nok en gang bruker Leif Arne Vinsjevik storslegga og 2-2 er et faktum. Jan Sanden kommer for sent, og skuddet går mellom beina på keeper Hans Kristian Hansen. Kvinesdals Sven Ove Rossevatn og Terje Holthe følger spent med. Foto: Farsunds Avis

Lyngdals trener Ole Flåto var brukbart fornøyd, men innså at Lyngdal hadde tapt for et bedre lag.

– Kvinesdal viste sin klasse i 2. omgang og vant fortjent. Da laget fikk sin første scoring like etter at vi hadde gått opp til 2-0, var det som om vi falt sammen. Vi henger imidlertid ikke med hodet. Spillerne gjorde sitt beste og var med på å lage en underholdende kamp, sa Ole Flåto.

Lyngdal tok ledelsen allerede etter fem minutter da Alf Ljosland headet i mål. Han signerte også 2-0 målet som kom ni minutter ut i 2. omgang. Da ble han stående helt alene etter et innlegg og nettet kontrolert fra kloss hold.

Tre minutter senere utliknet Leif Arne Vinsjevik til 2-1. Han dundret ballen i mål med venstreslegga bak en sjanseløs Hans Kristian Hansen i Lyngdals mål.

Stadionuret viste 19 minutter da Vinsjevik slo til igjen. Han skjøt knallhardt nok en gang, og ballen gikk i mål mellom beina på keeper.

Jens Petter Toft fastsatte reduserte til 4-3 i siste spilleminutt. Foto: Farsunds Avis

Etter halvtimen sørget Børge Hansen for 3-2 etter klabb og babb, og fem minutter før slutt gikk et langskudd fra Sven Kloster i mål via en Lyngdals-forsvarer. Dermed var kampen definitivt avgjort. Lyngdals reduseringsmål til 4-3 kom på straffe ved Jens Petter Toft i siste spilleminutt.

Leif Arne Vinsjevik hadde en stor kamp og ble kåret til «dagens kvindøl». Keeper Hans Kristian Hansen og midtstopper Jan Sanden var best på Lyngdal.