Kvinesdal-trener Steinar Bjørnstøl håper laget hans klarer å utnytte svakhetene til Flekkefjord. Foto: Olav Hoel

– Vi har sjelden blitt spilt ut når vi har møtt gode lag. Ballen er rund, så det finnes større sensasjoner enn at Kvinesdal slår FFK, sier Steinar Bjørnstøl.

Kvinesdal-treneren fortsetter:

– De er derimot opprykksfavoritter mens vårt mål er å bli bedre enn i fjor hvor vi ble tredje sist. FFK er storfavoritter mens vi har alt å vinne, og det er i grunnen et perfekt utgangspunkt. Tar vi den kampen, så kan vi se oppover på tabellen. De har sine svakheter og de kommer vi til å utnytte. Vi må ha troa og være modige og vågale, så kan dette gå godt, sier Bjørnstøl.

De har sine svakheter og de kommer vi til å utnytte. Vi må ha troa og være modige og vågale, så kan dette gå godt.

Alle klare

Da vi snakker med han søndag ettermiddag forteller han at laget har to-tre halvskadde folk, noe som gjorde at de byttet hyppig i lørdagens 1–0-seier hjemme mot Våg. Mot Flekkefjord regner han med at de fleste spillerne skal være klare.

– Per dags dato regner vi med at alle skal være klare. Dette er en kamp gutta gleder seg til. Det er FFK som har alt presset på seg, så det er de som skal være nervøse. Samtidig må vi tørre å stå opp mot dem. Får de 20 innlegg i hver omgang fra Asle Liland, så sliter vi. Han må vi derfor demme opp for, sier Bjørnstøl.

Dette er en kamp gutta gleder seg til

FFK-trener Øyvind Maude Nedland ser for seg et tett og jevnt lokaloppgjør mot Kvinesdal 16. mai Foto: Olav Hoel

– Ofte tett og jevnt

Flekkefjord-trener Øyvind Maude Nedland ser frem til kampen hvor han håper på fint vær og mye folk på tribunen. Samtidig spår han et jevnt lokaloppgjør på Uenes stadion torsdag kveld.

– Det er ofte tett og jevnt i nabooppgjør, så jeg håper vi kan få det første målet. Samtidig må vi ikke bli stresset om Kvinesdal får det. Jeg tror det kommer til å bli mye kriging hvor tilfeldigheter fort kan avgjøre. Vi håper selvsagt å komme seirende ut av kampen da det er gøyere å gå i 17. mai-tog når man har vunnet, men vi må nok jobbe hardt for å få det til, sier Maude Nedland.

Vi håper selvsagt å komme seirende ut av kampen da det er gøyere å gå i 17. mai-tog når man har vunnet, men vi må nok jobbe hardt for å få det til

Fulltallig tropp

Med unntak av Kjell Andre Egeland, som er ute på ubestemt tid, håper han å kunne stille med en fulltallig tropp.

– Vi har to-tre spillere som vi må ta en nærmere kikk på tirsdagens trening for å være sikker på at de er med. Ellers begynner vi å nærme oss en skadefri tropp, og håper å kunne stille med de antatt sterkeste. Samtidig har vi vist at vi kan vinne kamper selv om vi mangler to-tre mann, sier Maude Nedland.