– Vi spilte en helt grei 1. omgang. Express var bedre en oss, men vi klarte holde nullen til pause, sier Steinar Bjørnstøl via telefon mens Kvinesdals A-lag torsdag kveld er på vei hjem fra kamp mot serieleder Express.

Bjørnstøl er klart skuffet over hvordan kampen gikk videre, men mener likevel det er lyspunkt som tilsier at laget kommer til å høste mange poeng frem mot sommeren.

Løftet spillet

– Vi bestemte oss i pausen for å løfte spillet et par hakk, og vi spilte en bra 2. omgang, sier han.

Midtstopper Sander Risnes scoret sitt femte mål på fem kamper i det 60. minutt og derfra og frem til det 80. minutt ledet gjestene.

– Men det ble for mye slurv de siste ti minuttene. Vi klarte ikke holde hodet kaldt, sier Bjørnstøl.

Vi klarte ikke holde hodet kaldt

– Bittert

Vertene utlignet til 1–1 i det 80. minutt og tok ledelsen etter 86 minutter. KILs Thomas Gilbertson utlignet så til 2–2 i det 89. minutt og det så ut som det kunne bli poengdeling. Men så fikk Express inn et mål helt på tampen.

– Det er kjipt å dra hjem med 0 poeng, men prestasjonsmessig er det bra. Det er ikke så verst å tape med ett mål mot serielederen. Det er klart det likevel er bittert, sier Bjørnstøl.

– Men jeg er stolt av guttene. De jobbet som slaver. Nå må vi riste av oss dette og se fremover. Det er mye positivt å ta med seg.