Etter 2–1 i serieåpningen mot Lyngdal, har Kvinesdal spilt mot sterke Jerv 2, Vigør, Fløy 2 og Express. Med seg fra disse kampene fikk de ett poeng. Dette poenget kom i kampen mot Fløy 2, i en kamp som endte 2–2. Etter fire kamper uten seier var det derfor viktig for Kvinesdal å snu trenden med seier mot Våg på hjemmebane. Det klarte de også og vant til slutt 1–0 etter scoring av Marcus Reiersen med litt mindre ti minutter igjen å spille av ordinær tid. En scoring som ifølge Kvinesdal-trener, Steinar Bjørnstøl, ikke burde blitt stående grunnet offside.

– Endelig har vi litt marginene med oss. Mot Vigør og Express, som vi taper 3–2 i begge kampene, jobber vi steinhardt men har marginene mot oss og får ikke med oss poeng. Nå var det vår tur til å ha litt stang inn. Denne seieren er fantastisk viktig for oss. Et rettferdig resultat hadde nok vært uavgjort da lagene hadde hver sin omgang.

Bjørnstøl mener lørdagens seier nok en gang viser moralen i laget.

– De tapene vi har er knepne tap, selv om det er god motstand. Det er fordi dette laget alltid jobber hardere enn motstanderlaget. Jeg er så stolt og glad i guttene på dette laget, de har tatt meg utrolig godt i mot, sier Bjørnstøl.

Nå går laget inn inn i en spennende uke med lokaloppgjør mot Flekkefjord 16. mai.

– Denne seieren var også viktig for å få en god treningsuke fram mot Flekkefjord. Jeg kan garantere at vi kommer til å gi 110 prosent og jeg kan love at det blir en tøff kamp, sier KIL-treneren.