Voldsepisodene skjedde rundt midnatt fredag 30. mars i år. Ifølge tiltalen, som er tatt ut av politiadvokat Hellek Rue i Agder politidistrikt, skal kvinnen ha skallet til en mannlig dørvakt idet han skulle føre henne ut fra stedet på grunn av ordensforstyrrelse.

– Hun skallet bakover med hodet sitt to ganger og traff NN (dørvaktens navn, red. anm.) to ganger i ansiktet, heter det i tiltalen.

Omtrent samtidig ble også en kvinnelig vakt på stedet slått med ett slag i ansiktet av tiltalen. Da denne vakten deretter tok tak i 23-åringen for å føre henne ut, bet hun vakten i venstre underarm, høyre underarm og i leggen. Da vakten slapp tiltalte på grunn av disse bittene, skallet hun deretter den samme vakten i ansiktet slik at hun begynte å blø på innsiden og utsiden av overleppen og fra innsiden av underleppen.

Tiltalte ble lagt i bakken av den kvinnelige vakten. Men hun lå der uttalte 23-åringen at hun skulle drepe vakten når hun kom seg løs. Ifølge tiltalen var disse uttalelsene egnet til å fremkalle alvorlig frykt.

Påstand om erstatning til den mannlige dørvakten er forbeholdt nedlagt når saken kommer opp for behandling i Lister tingrett mandag 19. november,