Mannen som ble fraktet til Ullevål sykehus etter hendelsen betegnes som alvorlig skadet. Mandag ble de første avhørene av siktede gjennomført i Flekkefjord.

– Han erkjenner de faktiske forholdene, og at det var hans slag som forårsaket skade på fornærmede, sier mannens forsvarer, advokat Carl Henning Leknesund til Fædrelandsvennen.

Han vil derimot ikke si noe om mannen erkjenner straffskyld for hendelsen.

Den fornærmede i saken ligger fortsatt på sykehus i Oslo.

– Sykehuset har opplyst at han er alvorlig skadet, men at han vil bli frisk igjen. Han er foreløpig ikke i stand til å bli avhørt, sier konstituert etterforskningsleder, Frode Didriksen, ved Flekkefjord politistasjon videre til Fædrelandsvennen.

Kvinesdal24 forsøkte tirsdag å få en kommentar fra Didriksen, uten hell.

Det var søndag formiddag at politiet meldte om hendelsen etter at de natten før fikk melding om voldsepisoden.

– Vi mottok meldingen om volden kl. 05.22 natt til søndag. Det har ikke vært noen politijakt, men politiet hadde ikke kontroll på den mistenkte gjerningsmannen før kvart på elleve søndag. Han ble da pågrepet av politiet i sitt eget hjem og ble deretter kjørt inn til arresten i Kristiansand, sa vakthavende operasjonsleder Knut Odde til Kvinesdal24 søndag.

Den nattlige meldingen til politiet fra grendehuset på Kvinlog gikk på at en person var blitt slått ned på festen der.

Mannen ble kjørt til sykehus der det ble konstatert hodeskader. Han ble etter hvert overflyttet fra lokalsykehuset i Flekkefjord til Ullevål sykehus i Oslo.

– Når det gjelder hodeskader generelt, er man for øvrig nokså raske med å overflytte til Oslo fordi de der har best kompetanse på denne typen skader. Skader i hodet er i utgangspunktet alvorlig. I denne saken er skadeomfanget fortsatt uavklart, sa operasjonsleder Odde videre søndag.