En annen mann i 30-årene ble natt til søndag transportert til sykehuset i Flekkefjord med hodeskader som følge av volden som den førstnevnte mannen er mistenkt for å ha stått bak.

Agder politidistrikt tvitret om hendelsen ved 11-tiden søndag. Årsaken til at det gikk så lang tid før meldingen ble offentliggjort var, ifølge vakthavende operasjonsleder Knut Odde, at man av etterforskningsmessige hensyn ønsket å ha kontroll på gjerningsmannen først.

– Vi mottok meldingen om volden kl. 05.22 natt til søndag. Det har ikke vært noen politijakt, men politiet hadde ikke kontroll på den mistenkte gjerningsmannen før kvart på elleve søndag. Han ble da pågrepet av politiet i sitt eget hjem og ble deretter kjørt inn til arresten i Kristiansand, sier Odde til Kvinesdal24.

Den nattlige meldingen til politiet fra grendehuset på Kvinlog gikk på at en person var blitt slått ned på festen der.

Mannen ble kjørt til sykehus der det ble konstatert hodeskader. Han ble etter hvert overflyttet fra lokalsykehuset i Flekkefjord til Ullevål sykehus i Oslo.

– Når det gjelder hodeskader generelt, er man for øvrig nokså raske med å overflytte til Oslo fordi de der har best kompetanse på denne typen skader. Skader i hodet er i utgangspunktet alvorlig. I denne saken er skadeomfanget fortsatt uavklart, sier operasjonsleder Odde.

Saken etterforskes søndag av Felles straffesakstiltak (FSI) i Agder politidistrikt, og vil trolig bli etterforsket videre av lokalt politi i Lister-regionen til uka.

– Vold på slike fester er alvorlig. Den videre etterforskningen vil ventelig avdekke mer omkring hendelsesforløpet. Jeg håper inderlig at det går greit med offeret her og at skadeomfanget ikke er så alvorlig som det kan virke, sier Knut Odde.

Operasjonslederen vet ikke om det også tas blodprøve av den pågrepne mannen i 30-årene, men det er på det rene at både gjerningsmann og offer var deltaker på en fuktig fest på grendehuset.