Det bekrefter politibetjent Frode Didriksen til Lister24 like før klokken 14:00 onsdag.

– Siktede ble løslatt etter avhør da juristen vurderte at vilkårene for fengsling ikke er tilstede. Mannen har fortsatt status som siktet i saken. Det gjenstår fortsatt avhør av den fornærmede i saken. han ligger fortsatt på sykehus, og vil bli avhørt når han er istand til det, sier Didriksen.

– Vet dere noe mer om hva som har skjedd i saken?

– Vi har dannet oss et bilde av hva som har skjedd, men vi ønsker ikke å si noe om det før vi har avhørt fornærmede, sier Didriksen.

– Hva kan du si om tilstanden til den fornærmede?

- Han ligger fremdeles på Ullevål sykehus. Hvor lenge han blir liggende der kan jeg ikke svare på. Det blir en dag-til-dag vurdering fra legene i forhold til fremgangen på de skadene han er påført, avslutter Didriksen.

Voldsepisoden fant altså sted på en grendehus i Kvinlog i Kvinesdal natt til søndag. Politiet fikk da melding om hendelsen klokken 05:22. Den nå siktede mannen ble pågrepet av politiet i sitt eget hjem og deretter kjørt inn til arresten i Kristiansand mens den fornærmede mannen ble fraktet til sykehus. Nå er den siktede altså løslatt, men har fortsatt status som siktet.