– Dette var en av våre beste bortekamper denne sesongen. I forhold til kampen mot FIL forrige helg, da det ble tap, var dette minst ti hakk opp. All honnør til guttene i dag, sier Bjørnstøl.

Kvindølene fikk med seg ett poeng fra Randesund mandag kveld, og det er allerede klart at Kvinesdal ender tredje sist i 4. divisjon. Mye tyder imidlertid på at kvindølene beholder plassen i divisjonen.

– Vi ligger godt an, men er avhengig av at Start 2 og Donn ikke ikke rykker ned fra 3. divisjon. De har fem og seks poeng ned til Bryne 2, så det skal litt til. Men man vet aldri. Hvis Donn slår Storm på lørdag, så holder vi oss, sier Bjørnstøl, som innrømmer at han følger ekstra godt med på 3. divisjon for tiden.

Han mener 1-1 var et helt greit resultat for Kvinesdal mandag.

– Denne gangen klarte vi å variere spillet mye mer, og jeg synes vi spilte en god kamp. Faktisk kunne vi ha avgjort kampen på overtid til vår fordel, men marginene var ikke helt med oss, sier Bjørnstøl.

Situasjonen han sikter til var da Christian Eftestad Nilsen dundret til på direkte frispark fra 16,5 meter helt i hjørnet. Men Randesunds keeper, som måler drøye to meter på strømpelesten reddet mesterlig.

– Men 1-1 var nok et mest rettferdig resultat, mener Bjørnstøl.

Steffan Klungland, her i aksjon i en tidligere kamp, scoret Kvinesdals mål mot Randesund. Foto: Tom Arild Støle