Kvinesdal vant som kjent serieåpningen mot Lyngdal 2–1, men klarte ikke å følge opp i sesongens første bortekamp. Steinar Bjørnstøl, Kvinesdals trener, var likevel mer imponert over eget lag i mandagens kamp 2–0 tap mot Jerv 2 enn mot Lyngdal.

– Dette var årsbeste for vår del. Vi møter et i utgangspunktet toppet Jerv 2-lag, men klarer likevel å holde strukturen i laget og følger kampplanen vi har lagt. Vi slipper dessverre inn rett før pause og rett før slutt når vi kjører på for å få 1–1. Jeg er likevel fornøyd.

Bjørnstøls plan var å frustrere hjemmelaget.

– Vi skulle holde hullen de første 15 minuttene, det klarte vi. Så satte vi oss et nytt mål om de neste 15 og så de 15 etter der igjen. Det gikk nesten helt til pause. Jeg er stolt av innsatsen som laget legger ned mot et godt Jerv-lag. Jeg skulle bare ønske at vi var litt farligere i angrep når vi først var der framme, det er det eneste jeg kan si negativt om denne kampen.

Neste kamp for Kvinesdal er førstkommende lørdag mot Vigør.

– Det blir en tøff og jevn kamp, tror jeg. Det er 50/50 før kamp. Vi må gå for seier, såpass tøffe må vi være, sier Bjørnstøl.