Hjemmelaget åpnet sterkt og tok ledelsen etter fem minutter. Jerv 2 økte ledelsen på overtid og ledet 2-0 ved pause.

I 2. omgang var Kvinesdal fullt på høyde i lange perioder, og hadde flere store sjanser. Men målene uteble, og helt mot slutten scoret Jerv 2 to ganger til. Kvinesdals femte tap på bortebane denne våren var dermed et faktum.

– Når et lag vinner 4–0 vinner de fortjent, men seieren var altfor stor. Vi skapte masse sjanser i begge omgangene, men hadde ikke dagen foran mål. Jerv-spillerne var mer effektive og utnyttet mulighetene de fikk langt bedre enn oss, sier Kvinesdals oppmann Bjørn Morris Egenes.

Det har vært stor forskjell på Kvinesdal borte og hjemme denne våren. Laget har kun tatt ett eneste bortepoeng på seks kamper, mens det er blitt fire seire på seks kamper hjemme på Kvinesdal stadion.

Kvinesdal beholder sin fjerde siste plass etter mandagens tap. Søgne, Vindbjart 2 og Donn 2 ligger fortsatt bak på tabellen. Kommende fredag avslutter kvindølene vårsesongen med hjemmekamp mot MK.