Her er våre oppdateringer fra kampen.

Kampen er i gang.

14 minutter. 0–1. Våg tar ledelsen på straffespark etter at spiller ble felt. Målscorer er Sinan Maksumic.

27 minutter. 1–1. Kvinesdal får frispark, og Christoffer Hansen header inn utlikningen.

42 minutter. Stefan Klungland er nære scoring direkte fra corner, men ballen gikk via stolpen og ut.

43 minutter. 2–1. Christoffer Hansen scoret sitt andre for dagen. Ballen ble plutselig liggende i feltet, og Hansen satte ballen enkelt i mål.

Det er pause, og Kvinesdal leder 2–1. Våg åpnet best og tok en fortjent ledelse, men Kvinesdal har kommet sterkt og klart å snu kampen.

———–

Da er kampen i gang igjen.

55 minutter. Våg har hatt et lite overtak og spilt seg frem til et par målsjanser.

66 minutter. Spillende trener Thomas Gilbertson kommer inn for Stian Sindland.

70 minutter. Kvinesdal har ligget lavt. Våg har skapt det som har vært av sjanser etter pause.

80 minutter. Kjell Andre Egeland erstatter tomålsscorer Christoffer Hansen.

Kampen er slutt. Kvinesdal vant 2–1.

Forhåndsstoff:

Kvinesdal spilte uavgjort 2–2 i den første kampen borte mot Søgne. I kveld jakter laget årets første seier når Våg tar turen fra Kristiansand.

Da lagene møttes i opprykkskvalifisering til 4. divisjon i november 2016, vant Våg 3–0 i Kvinesdal og 5–0 i Kristiansand. I kveld kan kvindølene få sin revansje.