Kvinesdal ledet 3–0 allerede etter 33 spilte minutter. To personlige feil gjorde at Tveit fikk inn to reduseringer på kort tid, men heldigvis for blåtrøyene dukket Steffan Klungland opp og scoret sitt første mål for sesongen da han la på til 4–2 noen minutter før pause. Etter pause dukket samme mann opp og la på til 5–2 etter sju spilte minutter. Hans spisskonkurrent, Marcus Reiersen, scoret 6–2 målet etter å ha blitt byttet inn for nettopp Klungland. Tveit fikk inn en redusering til fem minutter før full tid, men flere mål ble det ikke, og kampen endte dermed 6–3.

– Tveit er det klart dårligste laget vi har møtt denne sesongen, og det visste vi før kamp også. Så dette var en kamp vi var nødt til å vinne. Hvis ikke hadde jeg sagt at vi rykker ned, sier Kvinesdal-trener Steinar Bjørnstøl til Kvinesdal24.

Kvinesdal-treneren var fornøyd med mye mot Tveit, men langt i fra alt.

– Vi gir bort tre mål, men det skal vi ikke ha fokus på i dag. Vi scorer seks mål, tar tre poeng og alle får spilletid. Det er det vi har fokus på i dag. I tillegg har vi litt konkurranse på noen av plassene nå, blant annet på topp, hvor Klungland scorer for første gang denne sesongen.

Med lørdagens seier er Kvinesdal igjen over nedrykkstreken.

– Nå møter vi Arendal 2 i neste kamp. Det blir en tøff kamp. Deretter venter Hisøy, FIL og Randesund, som er nokså jevngode med oss. Vi må jobbe hardt og plukke så mange poeng vi klarer de neste kampene.