– Kampen var vel egentlig punktert før det var gått kvarteret ja. Vi klarte å score relativt tidlig. Selv om det for publikum kanskje ble litt kjedelig å se på etter det, var det for oss en fantastisk dag, sier Flekkefjords assistenttrener Ole Tom Røynestad.

16. mai-oppgjøret på Uenes i Flekkefjord ble en folkefest, med over 850 tilskuere på tribunen.

– Det var utrolig moro at det kom så mye folk, synes Røynestad.

Sander Mulen Virak satte inn 1–0-målet etter fem minutter. Fire minutter senere økte Svein Terje Sinland ledelsen til 2–0 på straffespark, mens Asle Liland la på til 3–0 etter 13 minutter. Mulen Virak fastsatte sluttresultatet 27 minutter ut i andre omgang.

Kvinesdal hadde sjansen til å redusere på straffespark, men skuddet fra Sander Risnes gikk i stolpen.

God stemning på Flekkefjord-benken. Foto: Elena Røynestad

– I tillegg til at vi vant relativt behagelig selv, gikk alle resultater vår vei i kveld. Express avga poeng, Søgne tapte og det samme gjorde Lyngdal, som har vist god form den siste tiden, sier Røynestad.

Flekkefjord ligger på andreplass på 4. divisjonstabellen, med like mange poeng som serieleder Express.

Kvinesdal-trener Steinar Bjørnstøl var naturligvis ikke spesielt fornøyd med å tape med 0–4, men innrømmer at Flekkefjord er et godt lag.

– Flekkefjord er gode der de skal være gode, innenfor begge 16-meterne. Vi ga dem målene, fordi vi var ubesluttsomme, gjorde tabber og laget et klønete straffespark, sier Bjørnstøl.

Han medgir at det ble ekstra tungt da hjemmelaget fikk tre mål før kvarteret var spilt.

– De hadde tre sjanser og scoret på alle. Vi kom oss aldri helt etter sjokkåpningen. Men vi legger oss ikke ned og griner. Flekkefjord er tross alt opprykksfavoritt. Vi må bare se fremover, og jobbe hardt for å slå Tveit i vår neste hjemmekamp, sier Steinar Bjørnstøl, som mener det var verre å tape 2–3 mot Express enn 0–4 mot Flekkefjord.

God stemning på Uenes stadion etter 4–0-seieren mot Kvinesdal Foto: Elena Røynestad