– Det ble en veldig tøff kamp. Arendal 2 var soleklart bedre enn oss, og kunne fint ha scoret enda flere mål, sier spillende trener Thomas Gilbertson.

Kloster og Hamre

Ettersom Kvinesdals juniorlag spilte tredje runde-kamp i cupen mot Start (tapte 0–6, red. anm.), måtte Gilbertson ta med seg de gamle storspillerne Sven Kloster (48) og Tor Henning Hamre (39) til Arendal.

Begge de to kom innpå relativt tidlig i andre omgang, og måtte spille mer enn planlagt.

– Akkurat det led vi av. Det hadde ikke gjort noe om de hadde hatt et par økter i forkant. De var ikke akkurat kjempegodt trent, humrer Gilbertson humoristisk, likevel takknemlig for at de stilte opp.

Kvinesdals tropp var tynn fra før, og det ble ikke bedre av at et par av spillerne måtte ut med skader underveis i kampen.

Keeper-skryt

Allerede før kampen, da han så Arendals lagoppstilling så Gilbertson at det ville bli en tøff kamp.

– I første omgang spilte vi egentlig ganske jevnt med dem, og jeg er faktisk ganske fornøyd med det vi presterte før hvilen. I andre omgang var Arendal mye bedre enn oss. De hadde mange sjanser. Heldigvis hadde vi en god keeper, i Kieran Brandser som hadde flere flotte redninger. Blant annet reddet han et straffespark, sier Gilbertson.

Arendal scoret sitt første mål omtrent rett etter avspark. En kjempebrøler i Kvinesdals forsvarer førte til at vertene snappet ballen og ga kvindølene en verst tenkelig åpning på kampen.

Hjemmelaget økte til 2–0 og 3–0 i andre omgang.

Dommeren innrømmet etterpå at han nok hadde gjort en feil i den situasjonen.

Straffebom med vilje

Like etter 3–0-målet fikk vertene straffespark. Arendal skjøt straffesparket utenfor, med vilje.

– Det var en nokså spesiell situasjon. 22 spillere flokket seg rundt dommeren etter forseelsen for å fortelle at det ikke var straffespark. For det første skjedde det utenfor 16-meteren, og for det andre var det vi som skulle hatt frispark. Det var skikkelig fair-play av Arendal. Dommeren innrømmet etterpå at han nok hadde gjort en feil i den situasjonen, sier Thomas Gilbertson.

Kvinesdal, som har sju poeng på seks kamper i årets 4. divisjon har nå et 0–4-tap mot Fløy 2 og et 0–3-tap mot Arendal 2 i sine to siste kamper. Neste kamp er hjemme mot Flekkefjord på Kvinesdal stadion 16. mai.

– Det er en kamp vi har gått og gledet oss til siden vi startet opp treningene i vinter. Angående Flekkefjord-kampen, så vet vi hvem vi møter, i motsetning til når vi spiller mot andrelaget. Da kan vi forberede oss ut fra det, og vi lover å bite fra oss, forteller Kvinesdal-treneren.