Kristiansandslaget ga seg ikke før det stod 0–4 på resultattavlen.

– Vi ble altfor små og vant ikke en duell i det hele tatt, så det er helt fortjent at Fløy vinner. Vi spiller ikke bra, sier Kvinesdals spillende trener, Thomas Gilbertson.

– Hva er det som går galt?

– Fløy er et fysisk mye større lag og vinner omtrent alt av dueller. Vi blir bare dyttet vekk som om det var senior- mot juniorlag her. Vi var ikke i nærheten, sier Gilbertson.

Kvinesdal og Steffan Klungland klarte ikke å ta poeng mot Fløy 2 mandag kveld Foto: Olav Hoel

– Tre sjanser

Selv om laget hans spilte seg til noen gode muligheter underveis i oppgjøret, var det gjestene fra Flekkerøy utenfor Kristiansand, som for øvrig har et A-lag i 2. divisjon, som var det førende laget.

– Vi skaper tre ordentlige målsjanser gjennom hele kampen. Selv om vi hadde scoret på alt, så hadde Fløy likevel vunnet. Man vet aldri hva disse toer-lagene kommer med. Denne gangen kom de med et bra lag, så da er de bedre enn oss. Så enkelt er det, sier Gilbertson.

– Er det noe du tar med deg fra denne kampen?

– Det er ikke mye å ta med seg fra denne kampen. Vi slipper inn tre mål på dødball, noe vi også har gjort tidligere. Det er forferdelig. Rolf Eikeland og Eivind Ege jobber godt på midtbanen, men ellers er det ikke så mye bra å ta med seg, sier Gilbertson.

Laget har den siste tiden slitt med skadeproblemer, hvor blant annet Erik Bauge er ute for resten av sesongen. Fremover håper han derimot å ha flere tilbake.

– Det hadde ikke hjulpet hvor mye vi hadde trent på dødballer, for vi hadde ikke hatt sjans likevel. Vi må få noen av de skadde spillerne klare igjen slik at vi slipper å spille med så mange juniorer. Da kan vi bli litt mer fysiske. Vi ble kjørt mot Express (1–8-tap den 20. april, journ. anm), og så ble vi kjørt igjen i dag, noe som går på det rent fysiske, sier Gilbertson.

Steffan Klungland kom til noen muligheter, men klarte ikke å omsette dem til mål Foto: Olav Hoel

Arendal 2 neste

I løpet av mandagens oppgjør hadde laget ifølge Gilbertson utpå fem-seks juniorer. Torsdag venter Arendal 2 på bortebane, et oppgjør han er spent på.

– Jeg har ikke noe idé om hva Arendal stiller med. Man kan møte et rent A-lag eller et rent juniorlag. Vi vet ingenting. Det kan bli alt fra stortap til storseier, alt etter hva Arendal legger i den kampen. For vår del blir det viktig å bruke tiden på å få folk på beina igjen. I denne kampen spilte tre halvskadde spillere, så vi er helt på felgen når det gjelder spillere, sier Gilbertson.

Håpet er å få noen av spillerne på skadelisten tilbake til torsdagens oppgjør, men er først mot Flekkefjord 16. mai han regner med å kunne stille tilnærmet skadefritt, om man ser bort fra Bauges langtidsskade.

– Pål Risnes og meg selv bør være klar til torsdag. Atle Vinningland bør nærme seg, så det ser ut som det blir bedre etter denne uken. 16. mai bør vi være omtrent fulltallige, sier Gilbertson.

Samtidig som laget hans spiller bortekamp i Arendal torsdag, spiller klubbens juniorlag hjemme mot Start i cupen, noe som også gir utfordringer.

– Vi har et stort dilemma med hvordan vi skal løse den dagen med så mange juniorspillere på A-laget som egentlig må spille her. Det blir noe møter frem til torsdag for å finne ut av dette. Vi har forsøkt å flytte vår kamp ganske lenge, men Arendal nekter å flytte den, så vi blir nødt til å spille den, sier Gilbertson.