Aarbakke AS er et Bryne-basert firma som er i verdenstoppen innen CNC-maskinering (dreiing, fresing og sveising) til oljebransjen. Selskapet har kommet langt innen digitalisering. Firmaet er en av tre bedrifter som er nominert til å bli Norges smarteste industribedrift 2019.

De har i tillegg fullautomatisert produksjonsplanlegging hvor systemet bruker algoritmer til å styre belegg av ressurser. Aarbakke vil på sommerfesten kåsere om «Endringsvilje og ledelse når det blæser».

Årets sommerfest går av stabelen den 18. juni på Utsikten Hotell Kvinesdal. Hovedarrangører av festen er som tidligere år Innovasjon Kvinesdal og Utsikten Hotell Kvinesdal, i samarbeid med øvrig næringsapparat og kommuner i regionen.

Inge Brigt Aarbakke, gründer av Aarbakke AS på Bryne, er trekkplaster på Listers store sommerfest tirsdag 18. juni. Foto: Pressebilde

Årets konferansier blir Per Tore Bjerge, alias Bob Kåre Moen, som er frontfigur i Luxus Leverpostei.

– Hensikten med sommerfesten er å skape en god møteplass for næringslivet i regionen, gründere, det politiske miljøet og andre som er interessert i næringsutvikling i Lister og i landsdelen, skriver daglig leder i Innovasjon Kvinesdal SA og næringssjef, Liv Øyulvstad i en utsendt pressemelding.

– Flere fra næringslivet har meldt tilbake at de har knyttet nye og gode kontakter på denne festen. Her blir det litt faglig program, det blir tid til gode samtaler, og det blir underholdning og god mat, fortsetter hun.

Festkomiteen, som består av representanter fra Innovasjon Kvinesdal, Utsikten Hotell Kvinesdal og konferansier Per Tore Bjerge, arbeider for fullt med å få alt på plass til festen.

– Representanter fra Listers næringsliv kommer til å stå for underholdningen. Her er det bare til å glede seg! skriver Øyulvstad.

Komiteen oppfordrer næringslivet, gründere, det politiske miljøet, kommunene og andre interesserte til å melde seg på.

– Påmeldingen er nettopp lagt ut og invitasjon blir sendt ut via næringsselskapene og kommunene sine nettverk i disse dager. Skulle du ikke ha mottatt invitasjon og være interessert i å delta, er du velkommen til å ta kontakt med en av oss, avslutter Øyulvstad.