Det er Victoria Productions AS som presenterer forestillingen i kulturhuset onsdag 28. februar.

– Vi har fortsatt ledige billetter og gleder oss til å vise denne publikumssuksessen for små og store, skriver Kvinesdals kultursjef, Jan Schou i et e-brev til redaksjonen.

FORESTILLINGEN handler om de tre Bukkene Bruse - kjent fra det tradisjonelle eventyret. Som vanlig skal de til seters for å gjøre seg fete, men på veien oppdager de et Badeland. Hva er nå dette for noe rart? Kanskje det er noe morsomt og spennende? Dette må prøves.

Morsomt er det og det blir sannelig spennende også, for Trollet har blitt lei av å sitte under brua å vente. Og når det kommer Troll til Badeland, blir det både spennende og vått!

Det skumle trollet dukker selvsagt også opp på badeland. Det er Tarjei Westby som spiller trollet i Kvinesdal kulturhus onsdag kveld. Foto: Victoria Productions

EVENTYRET om Bukkene Bruse på Badeland har, som seg hør og bør, vært en eventyrlig suksess i Riksteatrets dukketeaterversjon. Og nå kommer altså en splitter ny produksjon av denne moderne klassikeren for barn til Kvinesdal kulturhus med skuespillere i alle roller.

Etter forestillingen kan alle som har lyst få møte Bukkene Bruse. Selve forestillingen varer i rundt 45 minutter. Arrangørene understreker at det er fare for at troll dukker opp i oppsetningen.

Martin Næss Hald spiller storebukk, Gabrielle Bakke er mellombukk og Kristi-Helene Engeberg er minstebukk i forestillingen Bukkene Bruse på Badeland. Foto: Victoria Productions

PÅ ROLLELISTEN finner vi Martin Næss Hald som storebukk, Gabrielle Bakke som mellombukk og Kristi-Helene Engeberg som minstebukk. Tarjei Westby innehar både rollen som trollet og DJ Mø-Mø, Anne Cecilie Ukkelberg spiller billettharen, mens Anne Karine Sandberg spiller både reven, revungen og ugla.

Det er Bjørn Sæter som har regissert forestillingen. Den vises for øvrig også i Lyngdal kulturhus tirsdag kveld.