«Blow Your Heads Off» høstet mange lovord etter konserten i Lyngdal kulturhus fredag 26. januar. Fredag 9. februar gjentar de suksessen i Kvinesdal kulturhus. Foto: ØYSTEIN MIKALSEN
«Blow Your Heads Off» høstet mange lovord etter konserten i Lyngdal kulturhus fredag 26. januar. Fredag 9. februar gjentar de suksessen i Kvinesdal kulturhus. Foto: ØYSTEIN MIKALSEN
«Blow Your Heads Off» høstet mange lovord etter konserten i Lyngdal kulturhus fredag 26. januar. Fredag 9. februar gjentar de suksessen i Kvinesdal kulturhus. Foto: ØYSTEIN MIKALSEN

Bandet, som består av Tor Arve Barøy (gitarer og vokal), Ann Kristin Eikeland (gitarer piano og vokal), Sven Eivind Stakkeland (orgel og piano), Erling Andreas Gundersen (bass), Daniel Hinderaker (trommer), Idar Eliassen Pedersen (trompet), Narve Kristiansen (saxofoner) og Kaldo Kiis (trombone og piano), høstet stor lykke på sin første konsert i Lyngdal kulturhus fredag 26. januar.

Nå står Kvinesdal kulturhus for tur. Og om en måned - fredag 9. mars - avsluttes den lokale «turneen» på Farsund kino/ kulturhuset Ekko.

– Det var utrolig digg å komme i gang med dette prosjektet i Lyngdal. Tilbakemeldingene fra publikum er vi stolte over at var meget gode, sier kvindølen Tor Arve Barøy - gitarist, vokalist og prosjektleder.

– Det er en fryd å kunne fråtse i de beste låtene til de beste artistene i rockens historie, sier kvindølen Tor Arve Barøy, som gleder seg til å spille på hjemmebane fredag kveld. Foto: ØYSTEIN MIKALSEN

LOVORDENE var mange - blant annet fra musikk-kjennere som Ole Z. Thorkildsen fra Flekkefjord, Ronny Fyllingen Johnsen og Petter Røren fra Lyngdal.

– Jeg gikk fra konserten med hode som en 20-åring!!! uttalte Thorkildsen.

Solid band supplert med sjarmerende og dyktige lokale solister fra hav til hei.

– Kjempeunderholdende. Flott gjenhør med gammelt gull. Solid band supplert med sjarmerende og dyktige lokale solister fra hav til hei, lød skussmålet fra Fyllingen Johnsen, mens Røren hadde følgende dom:

– Kombinasjonen av et dyktig og velspillende band og lokale artister gjorde konserten variert, spennende og morsom.

MÅLGRUPPEN for konserten er tydelig definert fra bandets side.

Vi håper å trekke ut musikkelskere, de med de store platesamlingene.

– Vi håper å trekke ut musikkelskere, de med de store platesamlingene, de som har lyst til å høre særpregede, men likevel autentiske versjoner av rockeklassikere fra både 1960, -70 og -80-tallet, sier Barøy, og fortsetter:

– Vi ønsker også å trekke ut de som setter pris på velutført brass og treblås. Vi ønsker å trekke både de som liker Stones, og de som liker Beatles. Folk som kjenner til det legendariske The Band vil nok også kjenne igjen store deler av låtutvalget. Vi vil balansere rocken over i soulverdenen med låter fra Etta James og Van Morrison.

Bandet håper og tror at mange vil være i målgruppen for konserten og ikke minst møte opp og fylle kulturhus-salen.

Gjesteartist i Kvinesdal kulturhus: Tor Vidar Rennestraum. Foto: Privat
Gjesteartist i Kvinesdal kulturhus: Per Sigurd Sindland. Foto: Privat
Gjesteartist i Kvinesdal kulturhus: Jan Egil Bøgwald. Foto: Privat
Gjesteartist i Kvinesdal kulturhus: Liv Thorild Kvinlaug Sindland. Foto: Privat

I TILLEGG til den faste besetningen - kompet og blåserekken - har bandet med seg gjestesangere på hvert stoppested.

– I Kvinesdal er vi stolte over å ha fått med oss følgende gjestevokalister: Tor Vidar Rennestraum, Liv Torhild Sindland Kvinlaug, Andrè Nedland, Per Sigurd Sindland, Atle «i svingen» Kvinlaug og Jan Egil Bøgwald, sier Tor Arve Barøy.

«Blow Your Heads Off» boltrer seg i det beste av de beste. Repertoaret består av et tyvetalls klassikere fra Rolling Stones, Beatles, The Band og Bruce Springsteen - for å nevne noen.

– Det er en fryd å kunne fråtse i de beste låtene til de beste artistene i rockens historie, og det er ekstra fint å kunne ikle materialet vår egen lyddrakt, avslutter Barøy, som håper på et tallrikt publikum i hjembygdas storstue fredag kveld.

Gjesteartist i Kvinesdal kulturhus: Andre Nedland. Foto: Privat
Gjesteartist i Kvinesdal kulturhus: Atle Kvinlaug. Foto: Privat