– Nå skal vi få oss en god treningsuke, og fighterviljen kommer garantert til å være på topp når Lyngdal kommer på besøk på lørdag, sier Gilbertson.

Lørdag tapte kvindølene hele 1–6 mot Vigør på kunstgresset på Hellemyr.

Vertene slapp billig til og scoret to ganger de første sju minuttene, helt unødvendige mål, ifølge den spillende treneren.

– Så scoret vi et mål halvveis i første omgang, og da var vi godt med i kampen igjen. Vi spilte bra og hadde flere sjanser. Men så laget vi et helt unødvendig straffespark før pause, og da Vigør gikk opp til 3–1 rett før pause, falt motivasjonen mange hakk, sier Gilbertson.

Kvindølene fortsatte bra etter pausen, men så gikk vertene opp til 4–1 på corner, etter en markeringsglipp i Kvinesdal-forsvaret.

– Da var løpet kjørt for vår del. Når vi slipper inn så enkle mål som vi gjør i dag, så taper vi mot hvem som helst, sukker Kvinesdal-treneren.

Selv om Kvinesdal spillemessig var fullt på høyde med Vigør i perioder, finner ikke Gilbertson lyspunkter av betydning.

– Det var egentlig helt bekmørkt. Denne kampen må vi bare glemme fortest mulig, sier han.

Kvinesdal ligger på 11. plass med ti poeng på 4. divisjonstabellen etter ti spilte kamper. Laget ligger ett poeng for Søgne, som er på direkte nedrykksplass.

– Jeg føler vel vi så langt i sesongen burde hatt tre-fire poeng til for at vi skulle fornøyd. Men vi ligger plassert der vi ligger, og det er jevnt, både oppover og nedover på tabellen. Derfor er hver eneste kamp fremover viktig, sier Thomas Gilbertson.