– Vi trengte å vinne i dag, etter å ha tapt et par kamper. Det var ikke bare at vi tapte, men vi spilte forferdelig dårlig også. Det var viktig med en seier nå og få den opplevelsen. Det trengte de nå, sier spillende trener Thomas Gilbertson.

To kjappe straffer

Dette var kampen Kvinesdal måtte vinne dersom de skulle ha noen sjanse til å bevege seg vekk fra nedrykksstriden.

Sander Risnes setter inn ballen hardt i nettet fra straffemerket. Kvinesdal slo Donn2 4–2.

Kvindølene dominerte banespillet, og spilte seg til flere store sjanser de første 24 minuttene.

Men det var gjestene som fikk det første målet. Rolf Eikeland felte en Donn-spiller innenfor 16-meteren, og dommeren hadde ikke noe annet valg enn å peke på straffemerket.

Minuttet senere gikk kvindølene rett opp i angrep. Inne i feltet ble Steffan Klungland dratt ned, noe dommeren så. Sander Risnes ga kvindølene nytt håp da han satte ballen kontant i nettmaskene fra straffemerket.

Hansen-show

Kveldens flotteste prestasjon sto uten tvil Christoffer Hansen for, da han fra skrått vinkel sendte en lobb som fløy over keeper og rett i mål.

Samme Hansen sørget også for 3–1- scoringen etter vel 65 minutters spill.

– Jeg var selv litt overrasket over det første målet mitt. I dag var vi bedre enn dem, det var en fortjent seier. Det viktigste var seieren, mener tomålsscorer Christoffer Hansen.

Må omsette sjansene

Etter 3–1-scoringen trodde flesteparten av de rundt 150 tilskuerne at seieren var i havn. Det trodde tydeligvis også de blå og hvite på banen, for de lot kristiansanderne få komme mer inn i spillet. Det straffet seg. Fire minutter før ordinær tid var over, reduserte Donn til 3–2.

Dette skapte litt panikk i kvindølenes rekker, men idet overtiden startet fastsatte Johan Aathang sluttresultatet til 4–2 etter et kanonskudd fra vel tolv meters hold.

– Vi burde avgjort kampen i første omgang. Vi var ikke så gode i andre omgang, den var langt mer rufsete. Vi skapte noen sjanser, men bakover ble det mye mann mot mann. Det ble derfor veldig hektisk. Vi hadde langt flere sjanser enn dem, men vi klarer ikke å omsette dem til scoringer, sier trener Gilbertson.