Oppmann og altmuligmann for Kvinesdals A-lag, Bjørn Morris Egenes, mener lørdagens kamp er det dårligste laget har levert hittil i 4. divisjon denne sesongen.

– Det svinger ikke i det hele tatt slik som det pleier. Det bare renner inn bakover. Savnet etter langtidsskade Erik Bauge er stort, men vi kan ikke skylde på det heller. Dette kan vi ikke være bekjent av, sier Egenes.

Til pause var stillingen 3–0 og da var Egenes klar i talen da han pratet med avisen.

– Jeg skjønner ikke hva som går av oss i dag. Det er rett og slett tragisk det vi leverer før pause. Vi er så tafatte som det er mulig å bli og det virker ikke som spillerne har møtt opp. Jeg vet ikke hva som har skjedd. Spillerne får tordentale av Gilbertson i garderoben nå, fordi dette er ikke bra nok. Randesund er et lag vi burde slå, sa han da.

Ting bedret seg ikke etter pause og kampen endte til slutt 5–0.

– Det går ikke an å trekke fram en eller to som er dårlige i dag, fordi i dag spiller hele laget hverandre dårlige. Det er kun Daniel Vinningland som får godkjent i dag, sier Egenes.

Neste kamp for Kvinesdal er tirsdag 5. juni. Da venter Donn 2 på hjemmebane.

– Nå må alle spillerne gå i seg selv og finne ut hva som gikk galt i dag. Så skal vi klare å snu det mot Donn 2. Den kampen skal vi vinne! slår Egenes fast.