Hilde Tjørnhom Hellestøl lar juletreet bestemme når jula er over.

– Hva er det beste med Feda?

– Folkene og naturen. Jeg liker at "alle kjenner alle" og at en alltid treffer kjentsfolk som en kan slå av en prat med på Coop'en når en er og handler. Og så har vi utrolig mange flotte turløyper her på Feda. Det er noen ildsjeler som har stått på og merket både nye og gamle løyper så nå treffer en både kjente og ukjente på tur. Synes det er utrolig moro at folk kommer fra andre nærliggende bygder/byer og går turer her i heiene på Feda.

– Og hva er det verste?

– Det må være at deler av Feda er i ferd med å bli en "industriplass".  For noen år siden bygget Statnett strømanlegg på Raustad. Nå bygger de enda et anlegg ved Hestesprangvannet. Og når det skal bygges ny fire-feltsvei på E39, så legges veien om i forhold til der den er i dag samt at på-/avkjørsel blir her på Feda.  Føler kanskje til tider at vel mye - av det jeg ikke ønsker iallefall - plasseres på Feda ... Men det er lite en kan gjøre med det. Heldigvis ser det ikke ut som det blir Tag øve Feda som Luxus Leverpostei synger om.

– Hva er du mest opptatt av for tiden?

– Pakke bort julen. Jeg er veldig glad i julen og blir alltid litt trist når den skal pakkes bort. Kunne hatt det lengre men juletreet drysser noe aldeles forferdelig, så nå er julen slutt for i år.

– Hva skulle du gjerne hatt en robot til?

– Huslige ting....Kjempekjedelig!

– Har du noen uvaner dine nærmeste irriterer seg over?

– Nå har jeg spurt mannen tre ganger om jeg har noen uvaner, men han har ikke svart noe, så da konkluderer jeg med at jeg ikke har noen! Hahaha!

– Hva er det dårligste kjøpet du har gjort?

– Kjøpte nettopp en liten støvsuger til å ta støvet rundt ovnen, blir mye bøs når en fyrer med ved. Den funket ikke i det hele tatt. Mannen sa vi hadde klart oss bedre med en liten feiekost og brett. Så nå er støvsugeren havnet i søpla og erstattet av feiekost. Ikke alltid Black Friday-kjøp på nett blir vellykket.

– Hva har du på nattbordet?

– Vekkerklokke og mobil.

– Hvordan bruker du sosiale medier?

– Bruker dem hele tiden. Jeg er nok litt for aktiv på Facebook, Instagram og Snapchat. Må sjekkes opptil flere ganger om dagen. Må jo følge med. Og så blir det til at jeg leser avisene på nettet, selv om jeg egentlig liker de best i papirform.

– Hva gjør du når du skal koble av?

– Da setter jeg meg i godstolen foran tv'en og med dataen på fanget. Jeg er faktisk veldig god på å slappe av!  Er også veldig glad i denne årstiden for elsker å se på skisport og nå er det sport så godt som hver helg. Gleder meg veeeldig til OL! Liker også å lese romaner og noveller, slike som ikke tar så lang tid å lese. Begynner jeg først på en bok, så klarer jeg ikke å legge den fra meg - så da er det bra at boka ikke er for tykk.

– Hvilke planer har du for 2018?

– Vi liker å reise, så det blir nok et par reiser til varmere strøk eller storbyen i mitt hjerte, New York. Ellers legger jeg ikke så mange planer, liker egentlig ikke å ha for mye på kalenderen men heller ta ting litt på sparket.

– Hvilket nyttårsforsett har du?

– Mitt nyttårsforsett er å ikke ha et nyttårsforsetter!  Men likevel så tenker jeg hvert år at nå skal jeg bli enda bedre til å besøke venner og familie.  Er egentlig ganske god til det, men en kan jo alltid bli bedre!

– Hva gjør du på fritiden?

– Går turer. Treffer venner i "kaffeslabberas".  Og så spiller jeg althorn i verdens beste korps, Kvinesdal Musikkorps. Er også med i Terrengkarusellen som arrangerer trim-løp i Kvinesdal og Flekkefjord.

– Hvor ser du deg selv om ti år?

– Hvis jeg lever og har helsa, som vi sier i jenteforeningen jeg er med i, så håper og tror jeg at jeg er der hvor jeg er nå.  Bosatt på Feda, jobber på reisebyrået i Kvinesdal, og musikant i korpset. Når jeg trives med livet slik det er nå, så vil jeg ikke endre det.