Det er ikke så lett å planlegge noe når man er med Rolf Arne Ditlefsen.

– Hva er det beste med Kvinesdal?

– Det beste må være folkene som bor her. Det er trygt og godt at alle kjenner alle. – Og hva er det verste?

– Skulle gjerne sett at en hadde bedre utvalg av butikker, og da tenker jeg spesielt på sko.

– Hva er du mest opptatt av for tiden?

– Mye av tiden min går til å være pappa for mine to gutter. Ellers er det jobb, litt trening og så har jeg kjøpt meg et hus som krever sitt.

– Hva skulle du gjerne hatt en robot til?

– Det er jo enkelt! Husarbeid og klesvask.

– Hvilket reality-show ville du deltatt i?

– Det ser jo ut som et blodslit å delta i 71 grader Nord. Å det kunne vært spennende å prøvd seg på. I tillegg får en en sjanse til å oppleve Norge å hva det har å by på.

– Har du noen uvaner dine nærmeste irriterer seg over?

– Ja, jeg vet jeg er veldig impulsiv. Så jeg er jo ikke så lett å planlegge noe sammen med. Hehe. – Hva er det dårligste kjøpet du har gjort?

– Det var en bil jeg kjøpte i ungdommen. Det var en Audi A4 som ikke var så A4 allikevel . Så er det jo alle de andre «gode» Ebay-kjøpene som en aldri tar lærdom av.

– Hva har du på nattbordet?

– Jeg har ikke nattbord, men hadde jeg hatt, så kjenner jeg meg selv så godt at det hadde vært en lampe, mobiltelefon og noen uttørkede kontaktlinser.

– Hvordan bruker du sosiale medier?

– En bruker jo det til alt mulig, hvem er hvem og hvor har de vært osv osv. Men personlig så synes jeg en bruker for mye tid på sosiale medier. Jeg har selv gått inn for å bruke det mindre. Oppfordrer flere til å gjøre det samme. – Hva gjør du når du skal koble av?

– Da spiller jeg på guttenes PlayStation.

– Hvilke planer har du for 2018?

– Fikse på boligen, ta med ungene på reise.

– Hvilke nyttårsforsett har du?

– Haha. Denne var lett, det er jo bare å kopiere den samme som en har hatt i alle år. «Spare penger, mer trening og bedre kosthold».

– Hva kan du ikke klare deg uten på en vanlig dag?

– Det må jo være kaffe. – Hvordan ser din drømmedag ut?

– Det må jo være å få oppleve noen av antikkens byggverk for eksempel Tenochtitlán i Mexico. – Hva bør avisen Lister bør skrive mer om?

– Avisen Lister gjør en god jobb, mener de klarer å omtale det meste. Fortsett med god dekning av Kvinesdal, så er jeg fornøyd. – Hvis du kunne velge en superkraft?

– Det må jo være å kunne fly, da kunne en jo flydd til varmere strøk når det ble for kaldt og trist her hjemme. – Hvor ser du deg selv om ti år?

– Med enda mindre hår, om ikke uten.