– Det var en helt grei gjennomføring for vår del, men det er litt rusk bakover som må lukes bort. Vi gir blant annet bort to mål i førsteomgangen, sier Tønnessen.

– Angrepsspillet er jeg mer fornøyd med og vi skaper mye fremover på banen. Pål (Risnes) og Asle (Liland) på kantene spiller begge en god kamp, fortsetter treneren, som fikk se nevnte Risnes score to mål og Asle Liland ett. De andre Kvinesdal-scoringene ble satt inn av Adrian Eftestad Nilsen, Aksel Kloster og Daniel Vinningland.

Hægebostad tok ledelsen to ganger på Kvinesdal stadion, men Kvinesdal slo tilbake begge gangene og kunne gå til pause på stillingen 3–2. Etter pause viste Kvinesdal at de spiller en divisjon over og vant til slutt 6–3.

Angrepsspillet er jeg mer fornøyd med og vi skaper mye fremover på banen.

– Det mest gledelige for vår del er at vi har stort sett alle spillerne våre tilbake fra skade. En mann som Fredrik Abrahamsen har knapt vært med oss grunnet skader. Mot Hægebostad fikk han spille en omgang. Det er liten tvil om at han blir viktig for oss med sine løp inn i boksen, sier Tønnessen.

Kvinesdal har to tap og tre seire på vinterens treningskamper. Begge tapene har kommet mot 4. divisjonsmotstand, uten at det bekymrer Tønnessen.

– I treningskampene har vi spilt mer stor risiko og spilt oss ut bakfra nesten uansett. Tør vi ikke det i treningskampene, så tør vi i hvert fall ikke når serien starter. Vi har litt å gå på, men jeg tror dette blir bra.

Tør vi ikke det i treningskampene, så tør vi i hvert fall ikke når serien starter.

Hægebostad-trener Svein Ola Bråthen skriver på lagets Facebook-side at han fikk 17 forfall før kamp. At laget likevel scoret tre mål mot Kvinesdal, er han godt fornøyd med.

«Veldig stolt av det unge laget igjen! Fantastisk innsats mot 4.divisjonslaget. Vi matcher dem gjennom hele kampen og det er utrolig mange positive ting og ta med seg.» skriver han.

Martin Eikeland og Yafet Yhdego (2) scoret målene for Hægebostad.

Asle Liland leverte både scoring og målgivende pasninger i tirsdagens kamp.