Arrangementet går av stabelen 1. og 2. november, og har fått det ikke så lite skremmende navnet Hauntedhouse.

– Det er jo aller første gang vi gjør noe slikt her. Vi har ikke helt bestemt oss hvordan dette blir, men vi er i god gang med planlegging. Vi har allerede kjøpt inn en god del utstyr og så videre. Og så blir det kåring av beste kostyme, sier ungdomsleder Leah Henriette Rafoss.

Hun opplyser at Halloween-arrangementet både skal kunne være for store og litt mindre barn, og at man derfor ønsker å dele det litt opp.

– Det vil nok blir litt mer skremmende for de eldre barna, avslører Rafoss.

– Egentlig er det jo Halloween torsdag 31. oktober. Hvorfor har dere lagt det til helgen?

– Det skyldes blant annet at ungdomsklubben holder åpent hver fredag, så vi har forsøkt å holde det innenfor de gitte timene der, pluss noen ekstra timer på lørdagen. Dessuten har vi nettopp arrangert et stort LAN-party, med alt det det har medført, sier hun.

Det vil nok blir litt mer skremmende for de eldre barna.

Eventet er et samarbeid med Handelshuset Kvinesdal og kulturskolen. Kulturskolen skal for eksempel ha en egen utstilling.

– Og så håper vi jo at dette blir en tradisjon fremover. Halloween er blitt ganske populært blant yngre folk. De litt eldre er kanskje noe mer skeptisk. Vi har opprettet et eget Facebook-arrangement, og det er allerede en del som har meldt at de kommer, sier ungdomslederen.