Tina Brigitte Svindland, som har vokst opp i Flekkefjord og på Feda, skulle gjerne hatt en robot som kunne brette klær.

– Hva savner du mest med Flekkefjord og Feda?

– Familien min!

– Og hva savner du minst?

– Åpningstidene på butikker og sånn! Her i Kristiansand har de for eksempel flere søndagsåpne butikker, noe som jeg gjør hverdagen min lettere når jeg jobber mye kveld og helg. Plutselig oppstår et akutt behov for sjokolade og da er det jaggu godt at butikken her har oppe til kl 23:00 uansett hvilken dag det måtte være.

– Hva skulle du gjerne hatt en robot til?

– Jeg trenger en robot som kan brette klær! Jeg hater å brette klær, tenk hvor mye tid i livet man bruker på noe så kjedelig som å brette klær? Roboten må også kunne sortere klær og legge på plass klærne i klesskapene.

– Hvilket reality-show hadde du valgt hvis du måtte delta i et?

– Jeg føler jeg er ganske ferdig med å vise meg på TV-skjermen og jeg sniker meg med vilje unna kameraene på jobb hvor det stadig gjøres opptak til Dyrepasserne, men hvis jeg absolutt måtte, så hadde det blitt Farmen.

– Hva er det dårligste kjøpet du har gjort?

– Helt klart den "råflotte" kjolen jeg kjøpte på Ebay for noen år tilbake! Den skulle være normal i størrelsen ifølge produsenten, men jeg fikk den ikke over hodet engang! Datteren min på den gang 8 år fikk den heller ikke på seg, så absolutt et meget dårlig kjøp.

– Hva har du på nattbordet?

– På nattbordet har jeg boka Huggorm, fjernkontroller som er til TV, varmepumpa og til senga. Mangler bare fjernkontroll til mannen, så har jeg alt jeg trenger!

– Hva gjør du når du skal koble av?

– Det er ren terapi å gå seg en tur i skogen hvor andre folk sjeldent ferdes. Telefonen skrus av (etter et par snapper på Snapchat, så klart) og jeg nyter stillheten rundt meg. Finner jeg et lite tjern så er det magisk å kunne sitte ved vannkanten der å se fiskene vaker og høre vingeflaks fra fuglene som flyr omkring.

– Har du noen planer på gang i høst?

– Jeg ser veldig fram til Halloween, så her er jeg godt igang med planlegging og innkjøp til den store dagen. Jeg har noen ivrige og engasjerte barn som også er med på planleggingen. De gleder seg mest til vi skal dekorere framsiden av huset vårt med all verdens skumle ting. Jeg gleder meg mest til å lage kostymer.

– Hva er det første du tenker på når du våkner?

– "Kan jeg slumre 5 minutter til montro?"

– Hvordan ser din drømmedag ser ut?

– En drømmedag for meg kan være så mye forskjellig, men vil si jeg opplevde en fantastisk drømmedag da jeg og kjæresten min reiste til Alta i fjor vinter. Denne drømmedagen starta med å våkne opp i en lavvo langt ute på Finnmarksvidda. Vi fikk nyte en fantastisk god frokost som guidene våre serverte og deretter ble det 12 timers kjøring med snøscooter over Finnmarksvidda hvor vi fikk se mye natur og dyreliv, samt høre mye gode historier fra guidene. På dette tidspunktet foregikk også Finnmarksløpet, så vi fikk se mange hundespann i full fres gjennom snøkledde landskap. Vi stoppet innom flere koselige fjellstuer for å spise god hjemmelaget mat (det ble mye Bidos med reinsdyrkjøtt) og slo av en prat med folkene vi møtte på. På kvelden nøt vi et glass vin utendørs i boblebadet og opplevde et spektakulært nordlys som lekte på himmelen over oss. Vi overnattet så på ishotellet og det skal sies at jeg aldri før har sovet så godt som jeg gjorde der inne! Hotellrommet hadde 1 meter tykke snøvegger og det isolerer absolutt alt av lyd og rommet har en jevn temperatur på minus 5 grader. Det var bare en helt fantastisk opplevelse og jeg drar lett dit igjen hvis muligheten byr seg.

– Hva gjør du på fritiden?

– Det går en del tid på hundetrening med hunden min på 10 måneder. Vi trener IPO (sportsgren for brukshunder) og skal begynne med prøver innen dette allerede til neste år. Jeg driver også en del med skyting på det lokale skytterlaget, noe jeg trives svært godt med.

– Hvis du kunne velge en superkraft?

– Jeg ville hatt muligheten til å gjøre meg usynlig, tenk så greit!