Det forteller Teddy Broadhurst, som er talsperson for familien til avdøde Frank Oddvar Thoresen. Teddy er gift med Frankis søster, Anne-Lise Broadhurst.

– Vi har fått mye besøk, og opplever mye støtte, noe vi sette veldig stor pris på. Vi har også mottatt telefoner både fra massemedia og andre. Denne saken har jo fått svært mye oppmerksomhet, noe som ikke er så rart, i og med at Franki var den personen han var, sier han.

Broadhurst påpeker dessuten at all oppmerksomheten også kan være en god ting under sorgprosessen.

– Det er jeg overbevist om at det er. Jeg synes jo det er helt fantastisk at noen tok kontakt med oss allerede mandag, dagen etter at det hadde skjedd. Det er på det tidspunktet frykten for at man ikke vil såre folk har begynt. Noen er så redde for de pårørendes reaksjon, og sin egne, at de gjerne går på den andre siden av gaten for ikke å møte dem, sier han.

Vi har fått mye besøk, og opplever mye støtte

Avdøde Frank Oddvar Thoresen, slik mange husker ham. Foto: Privat

På spørsmål om hvordan det går med de nærmeste, svarer talspersonen at:

– Det bølger veldig, særlig for tre av søsknene, deriblant min kone. For egen del går det ganske greit. Jeg har selv mistet noen som har stått enda nærmere, og har litt erfaring sånn sett, sier han.

Når det gjelder Franki, sier Teddy Broadhurst, så var han er person som var så stolt.

– Ikke at han satte nesa i sky, men han var stolt på andres vegne, stolt av brannvesenet, stolt av sin kones hage og så videre. Han betydde mye for andre, og da blir det et stort trykk når slike ting skjer, uttaler han.

Begavelsen vil finne sted i Kvinesdal kirke, etter all sannsynlighet tirsdag 23. juli.

– Der tenker jeg at det kommer til å bli fullt, så om man vil ha gode plasser må man være tidlig ute. Vi er i kontakt med begravelsebyrå og slik ting, og vil få beskjed om nøyaktig tidspunkt onsdag kveld, sier Teddy Broadhurst.

Det bølger veldig, særlig for tre av søsknene