Det sier innehaver og daglig leder for Harvest Bar i Kvinesdal, Terje Galdal.

Kvinesdal24 skrev søndag morgen om melding om bråk ved Harvest i forbindelse med Staysman & Lazz-konserten der lørdag kveld. Politiet meddelte om ordensforstyrrelse av en person som var beruset. Operasjonsleder Lars Hyberg berettet også om at mannen var utvist fra arrangementet av vaktene på Harvest og at han ble kjørt hjem av politiet.

– Vi kjenner oss ikke igjen i den fremstillingen. Det oppsto en diskusjon mellom to av våre gjester på utsiden. Vi gikk i mellom og fikk skilt de. Den unge mannen som ble kjørt hjem av politiet var godt og full, men han gjorde absolutt ingenting galt, sier Galdal, som selv var en av 25 vakter på lørdagens konsert.

Han oppfattet politiets tilbud om hjemkjørelse som en hyggelig service.

– Når det i ettertid blir fremstilt som om det var bråk her, så reagerer vi. Hvis vi skulle koble inn politiet hver gang det foregår en diskusjon, da skulle de fått mye å gjøre, sier Terje Galdal.

Han understreker at han ikke er ute etter å «ta» Kvinesdal24 - og forstår at mediene må forholde seg til de opplysningene som politiet gir i saker som denne.

– Men det de forteller må være korrekt. Det er ikke greit når både vi og gjestene våre blir urettmessig «hengt ut» på denne måten. Jeg kommer derfor til å kontakte politiet også i denne saken, avslutter Galdal.