– Vi i bandet storkoste oss på scenen under konserten, med et publikum som ga veldig god respons på låtene og opptredenen, sier vokalist Linda Handeland til Lister24.

Little Country Band består av medlemmer fra omtrent hele Agder - Lyngdal, Hægebostad, Kristiansand, Vennesla, Åseral og Evje. Medlemmene er Carl Inge Grim på piano og vokal, leadgitarist Hugo Vimme, vokalist Linda Handeland, Jan Olav Kittelstad på bass og vokal, Thorbjørn Leifsen på trommer og Reidar Telhaug på rytmegitar og vokal.

Bandet ble startet etter påske i 2016, og spiller god, dansbar musikk med hovedtyngde på countrymusikk. Lørdag kveld hadde de et bredt repertoar å sjarmere kvindølene med. Blant låtene som ble fremført var slagere som «Am I The Only One» av Dixie Chicks, «Wagon Wheel» av Darius Rucker og «See Me Crying» av The Rankin Twins.

– Det var veldig god stemning. Hvor mye folk som ville komme var vanskelig å spå, ettersom mange nok velger å lade batteriene til selve nyttårsaften, påpeker Handeland, og legger til:

– Men det var helt greit med folk, og stemningen var på topp fra start til slutt!

Leadgitarist Hugo Vimme i aksjon på Harvest. Foto: Privat