Simon af Sande bryggerier, Hatteverden Hyttefelt Knaben og Sirdal Eiendom/ Knaben alpinsenter har sendt en felles søknad på 50.000 kroner for å promotere tiltakene Knaben Challenge, destinasjon Knaben og øke hyttesalget på Knaben. Totalbudsjett for alle tiltakene er kr. 100 000 fordelt på aktørene.

– Knaben Challenge ble arrangert på Knaben alpinsenter i regi av Eiriks minne lørdag 17. februar. En er kjent med at det ble holdt en rekke spennende aktiviteter spesielt rettet mot ungdom og at det var mange deltakere. Alle aktørene som har søkt om tilskudd her, deltok på arrangementet, for å promotere sin aktivitet i forhold til salg av hytter, tomter og støtte opp om aktiviteten som skapes i regi av alpinsenteret, skriver kommunalsjef Tor Arne Eiken i vedtaksbrevet.

Markedsføringen av Knaben skal foregå i mars 2018 i forkant av de ulike aktivitetene som skal finne sted. Rådmannen ser det som svært positivt at det samarbeides om viktige markedsføringstiltak på Knaben slik som beskrevet, og at tiltakene bygger opp under Knabenprosjektet og dets målsetninger.

Det gis et tilskudd på 50 prosent av kostnad til promotering av Knaben Challenge, å fremme Knaben som vinterdestinasjon og å øke salg av hytter på Knaben. Tilskuddet begrenses oppad til 50.000 kroner.