Med seier ville Kvinesdal rykke opp til 17 poeng og få et lite pusterom i nedrykkstriden. Med tap ville lørdagens motstander Søgne går forbi Kvinesdal med to poeng. Det startet svært bra for Kvinesdal som tok ledelsen etter fem spilte minutter ved Ulrik Svindland. Da Christoffer Hansen la på til 2–0 kunne det virke som om kvindølene var skulle få den svært viktige seieren. Etter pause fikk spillende trener Thomas Gilbertson se et lag som ikke hang sammen.

– Det var helt forferdelig fra oss i andre omgang. Det var ingenting som fungerte. Vi er nesten heldige som kommer fra denne kampen med ett poeng, sier en ærlig Gilbertson.

Siden laget fikk med seg ett poeng, holder fortsatt Søgne bak seg på tabellen. I tillegg ligger Vindbjart 2 og Donn 2 henholdsvis fire og ni poeng bak Kvinesdal på tabellen, men de toerlagene har begge to kamper mindre spilt.

– Jeg tror fortsatt at vi holder plassen i divisjonen, men det er litt skummelt at to av lagene som er bak oss, er toerlag. Du vet jo aldri hva disse lagene kommer med, sier Kvinesdal-treneren.

Neste kamp for Kvinesdal er neste mandag. Da venter Våg på bortebane.

– Det blir en tøff kamp. Har vi dagen, kan vi likevel vinne, sier Gilbertson.