– Vi undervurderte nok Sokndal litt siden de spiller i 5. divisjon og vi skal ut i 4. divisjon, sier oppmann og lagleder Bjørn Morris Egenes i Kvinesdal IL etter treningskampen hjemme på Kvinesdal stadion lørdag.

Han forteller at Kvinesdal burde ha vært mer på hugget og scoret på flere av sjansene laget hadde i kampen.

– Sokndal hadde et godt forsvar, sier han.

Likevel vant kvindølene med god margin. Første mål kom etter bare tre minutter, og pauseresultatet var 3–2 til hjemmelaget. Kvinesdal plusset så på med to mål til i 2. omgang. Resultatet ble dermed 5–2.

I treningskampene frem mot sesongstart prøver vi nye spillere på nye plasser

– Målscorerne var Ulrik Svindland med to mål, Stefan Klungland med to mål og et mål til spillende trener Thomas Gilbertsson, opplyser Egenes.

Han vil ellers gjerne trekke fram unge Daniel Vinningland, som han mener utmerket seg spesielt med å spille en fantastisk god kamp som forsvarer etter at han kom ut på banen i 2. omgang.

– I treningskampene frem mot sesongstart prøver vi nye spillere på nye plasser. I dag var fire-fem av spillerne som vanligvis er i start-elleveren bortreist, så flere unge fikk prøvd seg. Jeg føler vi er godt rustet med spillere for 4. divisjon, sier Bjørn Morris Egenes.

Neste treningskamp er hjemme mot Moi lørdag.