– Beinet hans brakk rett av etter en grisetakling av Øyvind Gausdal, forteller spillende trener Thomas Gilbertson om episoden som sendte grøsninger over hele Kvinesdal stadion mandag kveld.

Vi fulgte kampen her:

– Lite sympatisk

Gausdal, den kjente storscoreren fra Flekkefjord, spilte for Vindbjart 2-laget som gjestet Kvinesdal. Gilbertson er oppgitt over taklingen, men også over taklerens oppførsel etterpå.

– Han grisetakler og ødelegger resten av sesongen til en 18-åring. Så presterer han å protestere på at han får gult kort. Han skulle vært sendt rett av banen. Minst!

Gilbertson sier han ikke hadde forventet sånn oppførsel av en spiller som har vært så lenge i gamet.

– Lite sympatisk, konkluderer han.

Erik Bauge fylte 18 år for et par uker siden.

Overkjøring

Selve kampen ble en ren overkjøring fra vertenes side.

– Jeg er godt fornøyd med at vi vinner 4–0. Vindbjart hadde ikke ett skdd på mål i hele kampen, og det var full overkjøring, mener Gilbertson.

Men kvindølene fikk bare ikke hull på byllen i første omgang.

– At vi ikke leder med tre-fire til pause, er et under. Så nær som hele omgangen ble spilt på deres halvdel og vi var alene med deres keeper fire-fem ganger, sier Gilbertson.

Etter pause løsnet det.

– Vi fikk vårt første etter ti minutters spill i andre, og nummer to rett etterpå. Derfra kontrollerte vi kampen totalt. Vindbjart ble tunge i beina og vi styrte egentlig alt.

Ny hjemmekamp

Neste kamp er kommende mandag, da også på hjemmebane. Da er det et nytt andrelag som kommer på besøk, nemlig Fløy 2.

– Vi vet ikke hva vi møter der. Det kan være kjempemotstand eller dårlig. Det vet man jo aldri med disse andrelagene, avrunder Kvinesdal-treneren.