– Vi synes selv vi har markedets mest spennende konsept, men den viktigste suksessfaktoren er og blir butikkdriveren, så vi er ute etter å finne Farsunds beste butikksjef.

Dét skrev «Yes! Vi leker»-kjeden i sin stillingsannonse da de nylig søkte etter butikksjef/daglig leder med mulighet for eierskap til deres kommende butikk på Amfi-senteret i Farsund. Søknadsfristen var søndag 20. mai.

– Gode kandidater

– Jeg er fornøyd med respons. Flere gode kandidater har søky, opplyser Runar W. Tinderholdt, som har ansvaret for butikkoppfølging samt etablering av nye butikker i «Yes! Vi leker».

Kjeden driver en rekke forretninger i hele landet i tillegg til nettbutikk.

– Vi er i en ekspansjonsfase og søker flere gode drivere. For å passe inn i vår kjede bør du ha et brennende ønske om å eie din egen lekebutikk, heter det på kjedens hjemmeside.

– Vi håper å rekke oppstart før sommeren, men det viktigste er å finne den rette driveren, sier Tinderholdt.

Dette er et konsept som vil passe godt inn i butikkmiksen hos oss

– Stor tro

– Vi forhandler hele tiden med ulike aktører som ønsker å etablere seg på Amfi Farsund. «Yes! Vi leker» er et konsept som vi og «Yes! Vi leker» har stor tro på i Farsund, opplyser senterleder Elisabeth Stølen.

I tillegg til selve leketøyavdelingen, har kjeden en stor Panduro Junior-avdeling med hobbyprodukter til barn.

– Butikken får også en designavdeling hvor man finner skandinaviske merkevarer med et godt utvalg innen barneromsinnredning, designleker og annet, beskriver kjeden i stillingsannonsen.

– Dette er et konsept som vil passe godt inn i butikkmiksen hos oss, sier Stølen.

- Vi har tro på senteret, Amfi og driftsgrunnlaget i Farsund. Vi har gått inn etter tilsvarende konsepter flere andre steder med hell, opplyser Tinderholdt.

Ett ledig lokale

Butikken ønsker å etablere seg i senterets eneste ledige lokale, som ligger ved siden av frisøren i andre etasje. Lokalet er på 145 kvadratmeter.

I anledning den kommende oppstarten, er det naturlig å nevne at det er litt over et år siden leketøy-kjeden Ringo sin butikk på senteret ble lagt ned av en tydelig skuffet driver, David Wang:

— Farsund var et bomskudd. Enkelt og greit. Jeg har drevet mange butikker opp i gjennom, men aldri opplevd så lite kunder som vi har gjort på min butikk på senteret i Farsund, uttalte han til Lister24 i mars i fjor.

Det gjenstår å se om denne kjeden kan fenge markedet på en bedre måte.