– Flere har advart oss mot å starte opp i Farsund fordi det har vært vist seg vanskelig å drive noe der tidligere, men jeg tror og håper at hvis du klarer å skille deg ut, og gir kundene en god opplevelse, så vil de komme igjen.

Det sier daglig leder og medeier av Edgars bakeri og konditori, Rune Halvor Vindsetmo, til Lister. Fredag ble det sendt ut en pressemelding om at bakeriet satser på å åpne på Amfi Farsund 1. mars når de overtar driften fra Hey Honey. De ansatte på kafeen i dag blir med videre på reisen, opplyser Vindsetmo.

Flere har advart oss mot å starte opp i Farsund fordi det har vært vist seg vanskelig å drive noe der tidligere.

Godt planlagt

Overtakelsen er nøye gjennomtenkt ifølge samme mann.

– Dette er ikke noe som skjer over natten. Vi har fulgt med på utviklingen i Farsund og følte oss nå klare for å satse her.

– Vi er utrolig fornøyd med at vi får Edgars på plass. Nå blir det enda mer å bite i for kundene, samtidig som den gode atmosfæren vil fortsette med tanke på at de ansatte som jobber på Hey Honey blir med videre, sier senterleder Elisabeth Stølen.

Det bekrefter Vindsetmo.

Lover god kaffe

– Som i alle utsalgene våres, blir også dette en plass hvor vi viser fram et bredt spekter av det vi lager.

– Vil folk merke forskjell på dette og Hey Honey?

– Dette blir i større grad et bakeri og konditori, samtidig som vi skal tilby vår gode kaffe, svarer Vindsetmo.

Anne Johansen har vært med helt siden start på kafeen og blir med videre i Edgars bakeri. Hun forteller at det ikke ligger noe dramatikk bak valget om å la Edgars overta driften.

– Nå får vi mer bakevarer, noe som vi har hatt lyst på lenge. Dette er midt i blinken for oss, sier Johansen, som selv er konditor.